frozen
Çalışkan
Evet hocam.Benim bildiğim kadarıyla yok.
Yani yeni hesap mı açamıyorsunuz tarayıcıda?
Evet hocam.Benim bildiğim kadarıyla yok.
Yani yeni hesap mı açamıyorsunuz tarayıcıda?
Yok hocam tam öyle değil. YT'de yeni hesap açamıyorum.Çok ilginç. Hesap açma adımlarındaki talimatları yapmanıza rağmen bu böyle mi oluyor? Eğer durum böyleyse o zaman telefondan hesap açıp bilgisayara girmeyi deneyin.
Yok hocam tam öyle değil. YT'de yeni hesap açamıyorum.
Vallahi hocam yeni 2 tane hesap kurdum. Birincisi main ikincisi kurtarma olacak şekilde. Şu anda 7 tane hesabım avr nasıl bu maile aktaracağım bilmiyorum.Dediğimi gibi telefondan hesap açmayı deneyin.(Bu arada bu tarz durumla ilk kez karşılaşıyorum ve sanırım bilmeden zararlı bir yazılım vs. bulaştırmış olabilirsiniz makineye.)
Vallahi hocam yeni 2 tane hesap kurdum. Birincisi main ikincisi kurtarma olacak şekilde. Şu anda 7 tane hesabım avr nasıl bu maile aktaracağım bilmiyorum.
Hocam aslında her haftada 1 tarama yapardım ve cidden önemserdim bu konuyu ama 1 link işte. Neyse inşallah düzeltebileceğim.Gerçekten durmunuz çok kötü. Maillerinizde ne var ne yok her şeyi aktraıp sonra da onları kapatın. Son olarak da şunu söyleyim:
En iyi antivirüs kullanıcının kendisidir.
Neyse hocam 2 tane yeni mail hesabı açtım. Diğer maillerdeki hesapları transfer etmek çok uzun zaman alıyor o yüzden günde 2-3 tane yapa yapa hepsini edeceğim ve ardından o hesapları sildeceğim ve youtube a girebiliyorum sorunu çözdüm teşekkürler.Hocam aslında her haftada 1 tarama yapardım ve cidden önemserdim bu konuyu ama 1 link işte. Neyse inşallah düzeltebileceğim.
Hocam uzun bir aradan sonra geri dönüş yapayım dedim. PC'ye USB ile format attım ve artık o Gmail hesaplarımı kullanmıyorum. Sorunumun çözüldüğünü düşünüyorum ve tüm yardımlarınız için çok teşekkürler.Gerçekten durmunuz çok kötü. Maillerinizde ne var ne yok her şeyi aktraıp sonra da onları kapatın. Son olarak da şunu söyleyim:
En iyi antivirüs kullanıcının kendisidir.