Hesaplarınızın sızdırılıp sızdırılmadığını kontrol edin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Askıya alın bence mail adresinizi. Ya da her biri için yeni şifre ve 2FA aktif edin.

Herkese bu hayatta bol şans.

Hocam bir sorum vardı şimdi bu sızıntıda sadece forum hesabım falan mı sızdırıldı yoksa Gmail şifrem falandamı sızdırılıd yani şu an e-postalarımız tehdit altında mı?

Sabah saat 5'e kadar söndürmedim, garantisini verebilirim.

Hocam tam olarak ne oldu? Bütün hesaplar aynı anda +18 konular mı açtılar? Ve bir de e-posta veya Gmail şifrelerimiz hala tehlikede mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocamlar şimdi ben anlamadım şimdi bu olaydaki tehlike tam olarak ne Gmail hesaplarımız mı? Yoksa Techolay hesaplarımız mı?

Merhaba, tam kaynağını bilmediğimiz için kesin bir yargı yok. Ancak şunu söyleyebilirim Techolay hesabınıza bağlı hangi hesabınız var ise o tehlikede oluyor (eğer sızdırılmışsa)

İfadeler: 199
Bende 4 gözüküyor, nasıl önlem alabilirim bunları nasıl 0 yapabilirim?

@Barış hocam bende de "Data Troll Stealer Logs" bulunuyor ne yapmam gerek? Çalındıktan 1 ay sonra ben şifreyi yenilemiştim umarım sıkıntı olmamıştır gece olanları bir nebze de olsa gördüm hatta reklam sandım ilk başta

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…