AbdurrahmanUlaş
Becerikli
Askıya alın bence mail adresinizi ya da her biri için yeni şifre ve 2FA aktif edin.18 ihlal bulundu. Wattpad, Twitter ve daha nicesi...
Herkese bu hayatta bol şans.
Askıya alın bence mail adresinizi ya da her biri için yeni şifre ve 2FA aktif edin.18 ihlal bulundu. Wattpad, Twitter ve daha nicesi...
Askıya alın bence mail adresinizi. Ya da her biri için yeni şifre ve 2FA aktif edin.
Herkese bu hayatta bol şans.
Sabah saat 5'e kadar söndürmedim, garantisini verebilirim.İşte o gece Techolay'da ışıklar sabaha kadar hiç sönmedi.
Sabah saat 5'e kadar söndürmedim, garantisini verebilirim.
Hocamlar şimdi ben anlamadım şimdi bu olaydaki tehlike tam olarak ne Gmail hesaplarımız mı? Yoksa Techolay hesaplarımız mı?
Merhaba, tam kaynağını bilmediğimiz için kesin bir yargı yok. Ancak şunu söyleyebilirim Techolay hesabınıza bağlı hangi hesabınız var ise o tehlikede oluyor.
Şifrelerini güncellediysen endişelenmeye gerek yok.Bende 4 gözüküyor, nasıl önlem alabilirim bunları nasıl 0 yapabilirim?
Eki Görüntüle 185436
@Barış hocam bende de "Data Troll Stealer Logs" bulunuyor ne yapmam gerek? Çalındıktan 1 ay sonra ben şifreyi yenilemiştim umarım sıkıntı olmamıştır gece olanları bir nebze de olsa gördüm hatta reklam sandım ilk başta![]()