Mustafa Aydın 19

Uzman
Herkese merhaba.

Sürekli bir tükenmişlik yaşıyorum, işe git, işten gel, yemek ye, uyu. Üniversite açılınca oraya git gel. Tam bir şeyler iyiye gidiyor desem bir terslik oluyor ve başa dönüyorum. Fikrimi belirtsem herkes bana siper alıyor. Bu forumda da bir konuda sadece düşüncelerimi belirtmek istedim, güzel linç yedim. Moderatörler sağ olsunlar yardımcı oldular, forum unuttu ama ben unutamadım hâlâ.

Kısacası bu histen nasıl kurtulabilirim?

Herkese merhaba.

Sürekli bir tükenmişlik yaşıyorum, işe git, işten gel, yemek ye, uyu. Üniversite açılınca oraya git gel. Tam bir şeyler iyiye gidiyor desem bir terslik oluyor ve başa dönüyorum. Fikrimi belirtsem herkes bana siper alıyor. Bu forumda da bir konuda sadece düşüncelerimi belirtmek istedim, güzel linç yedim. Moderatörler sağ olsunlar yardımcı oldular, forum unuttu ama ben unutamadım hâlâ.

Hobi, uğraşacağın bir şeyler bulmak dışında bu soruna bir çare yok maalesef.

Herkese merhaba.

Spor yapabilirsin, ailenle fazla vakit geçirebilirsin. Fakat işini kabullenmekten ve alışmaktan başka çaren yok :(

Bazen sorun senden çok, hayatının uzun süredir sadece iş, okul, ev arasında dönüp durması oluyor. Her şeyi bir anda düzeltmeye çalışmak yerine, her gün sana ait küçük bir şey eklemek gerekiyor; insan kendini yeniden kurmaya başlayınca o tükenmişlik de yavaş yavaş hafifliyor.