Benim değil fakat babamın başına geldi. Evde iş yapıyorduk balkonda sigara içiyordu ve birden hızlıca yürüyerek salondaki koltuğa yüz üstü uzandı. Anneme seslendi ve biz ne olduğunu anlayamadık fakat ben bugünün her zaman geleceğini kendi kafamda düşünüyordum, çünkü sigara kullanıyordu. Babam fazla konuşamayarak göğüs bölgesini tutuyordu. Banyoya gidip kustuğunu ve terlediğini gayet iyi biliyorum. Hala bilinci açıktı, yatağa sırt üstü uzanıyor, ağrıdan hala göğüs bölgesini tuttuğunu hatırlıyorum. Annem bekleyelim biraz dese de ben ambulansı arayacağım demiştim. Onun normal bir ağrı olmadığını biliyordum. Ambulans 20-25 dakika da geldi. Yetkili kişiler eve geldi ve babama sorular sormaya başladı. Ondan sonra da ambulansa kadar yürüyerek götürdüler, sanki bir şeyi yokmuş gibi. Bize "siz ayrı geleceksiniz ambulans (hastane) tek gidecek dediler. Bizde tamam diyerek dedikleri hastaneye gittik fakat ambulans gelmedi. Hastaneyi arıyoruz bilen yok gelmedi diyorlar. 112'yi arıyoruz durumumuzu anlatıyoruz en sonunda işte acil bir durum yüzünden başka yakın bir hastaneye götürülüyor denildi ve bizde oraya gittik.
Akşam üzeri doktor herkese sıra sıra açıklama yapıyor, gidenler bilir. Oraya gittiğimizde başımızdan kaynar su döküldü. Acil durum dedikleri yolda 3 kere kalp durmasıymış. 2 kere yolda 1 kere de hastaneye vardıktan sonra kalbi durmuş. Babama o 3 kalp durmasında neler hissettiğini sordum. Bana en son ambulans içinde olduğunu hatırladığını ondan sonra bilinci gittiğini karanlık bir bölgede olduğunu hiçbir şey hissetmediğini söyledi. Hastanede ameliyathanedeyken de, doktorların sesini ve o şok cihazının vurduğunu hissettiğini söyledi. İlkinde vurduğunu hissettiğini fakat bir tepki olmadığını, ikincisinde vurduklarında ellerine ayaklarına doğru bir hissin gelip birden gözlerini açtığını söyledi. Gözlerini açtıktan sonra da yere doğru kustuğunu söyledi. Gerçekten çok değişik şeyler hissetmiştim.
Umarım okuyanlar içinde bilgilendirici olur.