Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Hiç olmadığı. Ama başı M başlayan birisine açılmayı düşünüyorum. 
Koneko Toujou
Üstün
Selam, siz hiç hoşlandığınız bir kızdan ret yediniz mi? Ben 2-3 kere yemiştim. Tabii ki de umursamıyorum bunları.
Arkadaş ortamında kda'm 0 9 1 olarak geçer.
0 sevgili.
9 deneme
1 flört.
Genelde hoşlandığım kızlar lezbiyen ya da bir şeyxsüel çıktığı için hep red yedim
Silverback Gorilla
Üstün
Ya korktum ya şimdi benim sevdiğim kız lezbiyense?Arkadaş ortamında kda'm 0 9 1 olarak geçer.
0 sevgili.
9 deneme
1 flört.
Genelde hoşlandığım kızlar lezbiyen ya da bir şeyxsüel çıktığı için hep red yedim. Bu da beni homofobikliğe sürükledi
![]()
- Makaleler
- 19
Yaşın fazla değilse öyle bir şey olması imkansız gibi bir şey zaten davranışlarından anlarsın.Ya korktum ya şimdi benim sevdiğim kız lezbiyense?
Ah be reisim...
Koneko Toujou
Üstün
Ya korktum ya şimdi benim sevdiğim kız lezbiyense?
Açıl gitsin. En fazla red yer sıradaki kişiye geçersin.
Silverback Gorilla
Üstün
Korkuyorum ve utanıyorum burayı aşk konusuna çeviririm konuşursamAçıl gitsin. En fazla red yer sıradaki kişiye geçersin.
Koneko Toujou
Üstün
Korkuyorum ve utanıyorum burayı aşk konusuna çeviririm konuşursam.
Korkacak bir şey yok konuşmazsan daha büyük pişmanlık duyucaksın. Git bir anda söyle düşündükçe plan yaptıkça daha çok utanırsın. Denendi onaylandı.
hamzademir1
Yetkin
Korkacak bir şey yok konuşmazsan daha büyük pişmanlık duyucaksın. Git bir anda söyle düşündükçe plan yaptıkça daha çok utanırsın. Denendi onaylandı.
Benim de vardı hoşlandığım birisi ama 3 ya da 4 kere sevgilisi oldu ve o benim yakın arkadaşımdı. O yüzden bu meselelere girmiyorum ve daha gerekli işlerime odaklanıyordum.