Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

noonew

Başarılı
Merhaba arkadaşlar. Xbox hesabım eski Microsoft hesabının e-postasına kayıtlı. Girerken bir sorun oluştu tekrar deneyin diyor. Sadece bu da değil. Tüm Microsoft uygulamalarinda da böyle giriş yaparken aynı hatayı alıyorum. Hata kodu:0x80190001

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• IMG_20250926_200206.webp
    IMG_20250926_200206.webp
    4,2 MB · Görüntüleme: 33
VPN açık mı? Farklı bir tarayıcı veya cihazda denedin mi? Başka bir internet bağlantı ile denedin mi?
VPN açık değil farklı tarayicida denerken oturum açılıyor. Başka internet ile denemedim

VPN açık mı? Farklı bir tarayıcı veya cihazda denedin mi? Başka bir internet bağlantı ile denedin mi?
Bugün 3 kere format attım aynı sorun

Denetim Masası > Programlar > Microsoft 365 > Değiştir > Hızlı Onarım yoluyla Office Onarım aracını çalıştırın.
Programlar kısmı bu şekilde

Sorun cihaz kaynaklı değil, o yüzden işe yaramamış bence. Farklı ağ ile dene. DNS kaynaklı olabilir.
Telefondaki mobil veri ile denesem olur mu

Sorun cihaz kaynaklı değil, o yüzden işe yaramamış bence. Farklı ağ ile dene. DNS kaynaklı olabilir.
Hocam ama chorme de birseyelr falan izleyebiliyorum yani aslında internet var ama Windows mu sıkıntı çıkarıyor kendi uygulamalarinda

Dosya Ekleri

• IMG_20250926_201848.webp
    IMG_20250926_201848.webp
    4 MB · Görüntüleme: 29
Hocam ama chorme de bireyler falan izleyebiliyorum yani aslında internet var ama Windows mu sıkıntı çıkarıyor kendi uygulamalarinda

Ağ yapılandırması ile ilgili olabilir. Bu internete girmene engel değil ancak belli site ve uygulamalarda erişim sıkıntısı olur. Mesela ben evdeki Wifi üzerinden Outlook hesabıma giremiyorum. Mobil veri ile yapabiliyorum.

Çözüm