Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Mehmet Can Vardar

Başarılı
Yer
İzmir, Türkiye
Merhaba, ASUS TUF Gaming VG27AQ3A monitörüne sahibim. BetterDisplay uygulaması ile birlikte monitörümde HiDPI özelliğini kullanarak daha net ve güzel bir görüntü elde edebiliyorum ancak bu özellik açık olunca HDR özelliğini kullanamıyorum. Bununla alakalı bir fikri olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, ASUS TUF gaming VG27AQ3A monitörüne sahibim betterdisplay uygulaması ile birlikte monitörümde hidpı özelliğini kullanarak daha net ve güzel bir görüntü elde edebiliyorum ancak bu özellik açık olunca HDR özelliğini kullanamıyorum. Bununla alakalı bir fikri olan var mı?

Hocam maalesef ikisini aynı anda kullanamıyorsunuz.
Nedeni büyük ihtimalle betterdisplay HDR desteklemiyor ve kendi ele ayarlıyor görüntüyü.
Merhaba, ASUS TUF gaming VG27AQ3A monitörüne sahibim betterdisplay uygulaması ile birlikte monitörümde hidpı özelliğini kullanarak daha net ve güzel bir görüntü elde edebiliyorum ancak bu özellik açık olunca HDR özelliğini kullanamıyorum. Bununla alakalı bir fikri olan var mı?

Nedeni büyük ihtimalle betterdisplay HDR desteklemiyor ve kendi ele ayarlıyor görüntüyü.

Çözüm
Yenileme hızını 120 hertz'den 100 hertze düşürdüğüm zaman kullanabiliyorum ancak bu sefer de görüntü kötüleşiyor. HDR olmadan HiDPI kullanmak en mantıklısı sanırım.