Merdt

Üstün
Makaleler
1
HiFiMan Ananda Nano için yeni DAC arıyorum. K11 R2R, K7 ve DX3 Pro+ arasında kaldım. Öneriniz hangisi olur?

Ben K11 R2R demek istiyorum. Şahsen ben de hifiman Arya Stealth'a geçeceğim yanına K11 R2R koyup geçeceğim. İşin boyutunu arttıranlara sorduğum zaman onlar da K11 R2R al devam et, fazlasıyla yeterli olur demişti.

Hifiman EF400/600 gibi dac/amp'larında da R2R çip kullanıyor zaten. R2R bu cihazlar için iyi olmasa kendisi kullanmazdı diye düşünüyorum.

En düşüğünden de olsa Hifiman aldıktan sonra istemsizce Hifiman'e geçiş yapılıyor galiba. Planarın tadı bir ayrı geliyor.

Son düzenleme:
En düşüğünden de olsa Hifiman aldıktan sonra istemsizce Hifiman'e geçiş yapılıyor galiba. Planarın tadı bir ayrı geliyor.

Planar basından vazgeçmek pek de mümkün olmuyor hocam. HE400se'den geçtim ben de zaten.
Esasen gönlümden K11 R2R geçiyor, gümüş rengi çok şık. Masada da hoş durur diye düşündüm.

Planar basından vazgeçmek pek de mümkün olmuyor hocam. HE400SE'den geçtim ben de zaten.
Esasen gönlümden K11 r2r geçiyor, gümüş rengi çok şık. Masada da hoş durur diye düşündüm.

Al gitsin derim.

Şimdi gidip DX3 Pro+ alsan içinde K11 kalır öyle diyeyim.

Şimdi gidip DX3 Pro+ alsan içinde K11 kalır öyle diyeyim.

Ya Topping için fazla analitik diyorlardı zaten. Nano EQ ile biraz dizginlendi ama tizleri de sağlam bir kulaklık. İkisini eşlesem pek hoş şeyler olmayacak gibi. Sizi dinleyip K11 R2R alacağım hocam. Temmuz maaşı gelsin bakalım hallederim. :D

Güncelleme: K11'in kibar, küçük form faktörü ve karizmatik grisi aklımda kalsa da bir kez alayım tam olsun diye düşünerek Fiio K7 almaya karar verdim.

K7'nin, kalabalık içindeyken detayları K11'e göre daha iyi cımbızlayabildiğini okudum. Bir Battlefield oyuncusu olarak ilgimi çekti. :)

@Shuichi Tatsuo son güncelleme, söz. :D
Reddit üstünden K7 ve K11 R2R denemiş birisiyle görüştüm. Ananda Nano-K7 eşleşmesini fazla ve rahatsız edici derecede tiz bulmuş. Hatta kendisi HD660S2 ve Arya Stealth ile de denemiş. "Planarlar için R2R ile eşlemek önerim olur" dedi.

Şahsen ben de hifiman Arya Stealth'a geçeceğim yanına K11 R2R koyup geçeceğim.

Şansınıza, sizin yerinize Arya Stealth ile K11 R2R'ı birlikte denemiş birisine de sormuş oldum. Siz de gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Son düzenleme: