Çoğu kişi FSP önerdiği için arada kaldım hangisini seçeceğimi bilemiyorum.

Çoğu kişiye neden önerdiğine dair bir gerekçe sorsanız, "şöyle iyi böyle iyi" gibi cevaplar alırsınız. "Tamam da neden iyi?" diye sorsanız tatmin edici bir cevap alamazsınız. Aynı şeyleri söylüyorlar hep. Bir yerden yayılıyor böyle, sonra herkes aynı kopyala-yapıştır cevapları veriyor.

Çoğu kişiye neden önerdiğine dair bir gerekçe sorsanız, "şöyle iyi böyle iyi" gibi cevaplar alırsınız. "tamam da neden iyi?" diye sorsanız tatmin edici bir cevap alamazsınız. Aynı şeyleri söylüyorlar hep. Bir yerden yayılıyor böyle, sonra herkes aynı kopyala-yapıştır cevapları veriyor.

ChatGPT'ye de danıştım.

Dosya Ekleri

• 1744648136314.webp
    1744648136314.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 58

Marka güvenilirliğinden ziyade asıl önemli olanın ilgili markanın hangi modeli olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

Daha istikrarlı voltaj çıkışları? Ortada somut hiçbir şey göstermemiş.

Gerçek güçten kasıt?

Sisteme yeterli ve daha düşük risk? Neyin riski? Hiçbirisini açıklamamış.

Marka güvenilirliğinden ziyade asıl önemli olanın ilgili markanın hangi modeli olduğunu anlatmaya çalışıyorum.

Daha istikrarlı voltaj çıkışları? Ortada somut hiçbir şey göstermemiş.

Gerçek güçten kasıt?

Sisteme yeterli ve daha düşük risk? Neyin riski? Hiçbirisini açıklamamış.
1744651207257.webp

1744651221978.webp

Hocam sorularınıza böyle cevap verdi.

Bunların doğrudan doğruya bir incelemeleri yok ki. Cybenetics raporu da yok. Olan High Power Bronze modeli başka bir model. Hyper Pro için bilgilere Çinden falan ulaşılır anca. Değerler bana epey sallamasyon gibi geldi. Tomshardware ve TPU'da zaten incelemeleri direkt yok.

Böyle konuları yapay zeka uygulamalarına sormak epey sıkıntı.