Merhaba dün PSU’m bozuldu ve yeni bir PSU arayışına girdim. Ekran kartım 3070ti, 5000 serisi çıkınca 5000 serisinden bir kart almak istiyorum o sebeple upgrade yaptığım zaman sorunsuz çalışmaya devam edebilecek bir PSU arıyorum.
Teknik Özellikler Renk : Siyah Soğutma Sistemi : 12cm Smart Sessiz Fan Aktif PFC : Var Verimlilik Sertifikası : 80 Plus Bronze Max Verimlilik : %88+ Koruma : UVP/OVP/ OPP/SCP/OCP/OTP 12V Kombine Güç Çıkışı : 850W Ürün Kodu : HP1-N2850BR-H12S High Power Hakkında Dünyanın...
www.teknobiyotik.com
Bu PSU hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim? Eğer görüşleriniz olumsuz ise maksimum 3000₺ olacak şekilde başka PSU’lar önerebilirsiniz. Teşekkürler
@Andar Han ve @Oreki hocalarım seve seve yardımcı olacaktır hocam, genel olarak söylemek gerekirse bende de High Power'ın serisi var memnunum, alalı 4-5 ay oldu ilk başlarda 1-2 hafta yanık plastik kokusu geldi ufaktan ama şu anda o da yok (forumlarda ilk bir hafta normal oldugunu söylüyorlar).
@Andar Han ve @Oreki hocalarım seve seve yardımcı olacaktır hocam, genel olarak söylemek gerekirse bende de High Power'ın serisi var memnunum, alalı 4-5 ay oldu ilk başlarda 1-2 hafta yanık plastik kokusu geldi ufaktan ama şu anda o da yok (forumlarda ilk bir hafta normal oldugunu söylüyorlar).
High Power iyidir. Bende 10 yıllık bir model var ne fan sesi ne bir şey GTX 780'den 6600 XT'e kadar götürdü beni. Ama şahsen pahalı bir sisteme önermem. Japon kapasitörlü Gold bir model baksan daha iyi olur. Elektriğe de iyi zam geldi. 4070 Super için FSP Hydro GT Pro 850w aldım yeni sıkıntı yok güzel cihaz.
BitFenix BFG Gold BP-BGA750UMAG-9R 750W 80+ Gold PCIe Gen 5.0 Full Modüler Güç Kaynağı ve tüm Yeni Nesil Oyuncu Ekipmanları Creature Game Store'da!
www.crtgamestore.com
Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? @Oreki daha önce incelemesini yapmış ve alınabilecek bir ürün olduğunu söylüyor. 3500₺ bu ürün için uygun geldi açıkçası.
High Power'ın bu modeli ve Performance GD ATX 3.0 modeli hakkında eldeki kaynaklarda henüz bir bilgi bulamadım, bakınmaya devam ediyorum. Tahminim bu modelin Element BR revizyonu, digerinin de Performance GD revizyonu olduğu yönünde ama farazi tabii, destekleyebilecek bir veri yok. Yüksek ihtimalle, iş görür üniteler.
Bitfenix BFG'nin Element Revo'dan hatta Performance GD ATX 3.0'dan daha iyi bir model olması kuvvetle muhtemel. Attığınız linkteki fiyatı da uygunmuş.