Detaylar
Kim cevapladı?Ben bu yaz bunları oynayacağım bir bakabilirsin.
Amadeus Tesla
Uzman
Bence hazır Epic'te indirimdeyken Red Dead Redemption 2 ve The Last of Us Part 1 alınabilir.
Eğer sıra tabanlı da oynarım diyorsan Baldur's Gate 3 veya Expedition 33 de kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Baldur's Gate 3'de hikaye Türk dizilerine dönüyor, bayağı karışıyor olaylar.
Eğer sıra tabanlı da oynarım diyorsan Baldur's Gate 3 veya Expedition 33 de kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Baldur's Gate 3'de hikaye Türk dizilerine dönüyor, bayağı karışıyor olaylar.
- Makaleler
- 14
Detroit: Became Human (Epic Games'da 142 TL.)
The Last of Us serisi ancak fiyatı biraz tuzlu gelebilir. İndirimleri takip etmek gerek.
The Last of Us serisi ancak fiyatı biraz tuzlu gelebilir. İndirimleri takip etmek gerek.
Beyond: Two Souls. Sıkıcı bölümleri olsa da ortalarına doğru çok içine çekiyor. Detroit'in yapımcılarının eski oyunu.
Aeronight
Üstün
Yani bir fiyat performans oyun söyleyecek olsam Witcher 3: Complete Edition derdim. 38 dolara satın alabiliyorsun. Hadi Hearts of Stone genişleme paketi diyelim ama Blood and Wine yeni bir oyun kalitesinde. Kesinlikle öneririm.
yusufumm07
Üstün
Lara Croft serisi.
vada
Uzman
Yine aynı firmanın Heavy Rain'i var,beyond two soulsdan eski olmasına rağmen daha çok beğenmiştim.Beyond: Two Souls. Sıkıcı bölümleri olsa da ortalarına doğru çok içine çekiyor. Detroit'in yapımcılarının eski oyunu.