Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bildiğiniz gibi yaz geldi ve bayağı boş vaktim var, hikâyeli oyun önerebilir misiniz? Bütçe sıkıntım yok ama abartı pahalı olmasın, kısaca F/P olsun.
Sistemim iyi her oyunu kaldırır.
Bence hazır Epic'te indirimdeyken Red Dead Redemption 2 ve The Last of Us Part 1 alınabilir.
Eğer sıra tabanlı da oynarım diyorsan Baldur's Gate 3 veya Expedition 33 de kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle Baldur's Gate 3'de hikaye Türk dizilerine dönüyor, bayağı karışıyor olaylar.
Şefim,
Hemen giriyorsun internete ve yazıyorsun Mirror's Edge
Koşuyorsun zıplıyorsun sonra dönüp bana teşekkür ediyorsun. Seni yormaz bi 10 dakika oyunu öğretir sonra salar seni sokaklara.
Başarılar!
Yani bir fiyat performans oyun söyleyecek olsam Witcher 3: Complete Edition derdim. 38 dolara satın alabiliyorsun. Hadi Hearts of Stone genişleme paketi diyelim ama Blood and Wine yeni bir oyun kalitesinde. Kesinlikle öneririm.