noby

Uzman
Sanırım çok fazla açık dünya oyunları sevmiyorum gibi. TLOU serisini bitirdikten sonra diğer hikayeli oyunlar çok sıkıcı gelmeye başladı. RDR2 sıkıcı gözüküyor ama oynamak da istiyorum.

Oynadığım oyunlar:
  • The Last of Us Part I-2
  • Detroit Become Human
  • Beyond: Two Souls
  • God of War
  • God of War: Ragnarok
  • Uncharted 4
  • Stray

RDR2'yi ilk yüklediğimde 30 dakika içinde geri silmiştim. Nedense beni çok sıkmıştı. Ama bir kez daha şans vermek istedim ve hiç pişman olmadım. Oynarken gayet zevk aldım. Hikaye olarak da gayet tatmin ediciydi. Bazen ağır ilerlese de hoşuma gitmişti. Sadece sıkıldığınızda hemen kapamayın biraz şans verin.

Belirtmişsiniz ama oynayacağınız en iyi hikâyeye sahip oyun olan RDR2'yi oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Sıkıcı olmasına gelirsek sabreden devriş muradına ermiş. Bittikten sonra RDR 1 direkt oynamak istersiniz zaten.

Sanırım çok fazla açık dünya oyunları sevmiyorum gibi. TLOU serisini bitirdikten sonra diğer hikayeli oyunlar çok sıkıcı gelmeye başladı. RDR2 sıkıcı gözüküyor ama oynamak da istiyorum.

Oynadığım oyunlar:
  • The Last of Us Part I-2
  • Detroit Become Human
  • Beyond: Two Souls
  • God of War
  • God of War: Ragnarok
  • Uncharted 4
  • Stray
Call of duty serisini bitirmeyi düşünebilirsin.

RDR2'yi ilk yüklediğimde 30 dakika içinde geri silmiştim. Nedense beni çok sıkmıştı. Ama bir kez daha şans vermek istedim ve hiç pişman olmadım. Oynarken gayet zevk aldım. Bazen ağır ilerlese de hoşuma gitmişti. Sadece sıkıldığınızda hemen kapamayın biraz şans verin.
Belirtmişsiniz ama oynayacağınız en iyi hikâyeye sahip oyun olan RDR2'yi oynamanızı şiddetle tavsiye ederim. Sıkıcı olmasına gelirsek sabreden devriş muradına ermiş. Bittikten sonra RDR 1 direkt oynamak istersiniz zaten.
Dediğiniz şekilde ben de 20-30 dk girip geri çıktım. Bir de spoiler yedim ama pek önemli değil. Sanırım oyunun ilk başları sıkıcı diye duymuştum.

Assassin's Creed Ezio üçlemesi, ayrıca Black Flag'e bakabilirsin. Half Life 2 belirtmiş yukarda birisi, o da değeri bilinmemiş bir oyundur.

Dediğiniz şekilde ben de 20-30 dk girip geri çıktım. Bir de spoiler yedim ama pek önemli değil. Sanırım oyunun ilk başları sıkıcı diye duymuştum.

Uzun soluklu kült western bir dizi izliyormuşsunuz gibi düşünebilirsiniz. Eski Modern Warfare üçlemesi de hikaye açısından mükemmeldir. Ayrıca Little Nightmares de derin bir hikayeye sahiptir tavsiye ederim.