Ori tekrar oynayabilirim, death soor oynadım. Noita bakabilirim bir çözemediğim için silmiştim. Skull the Hero slayer oynadım, neon abbys oynadım, Deathloop oynadım, BioShock tüm seriyi bitirdim. Teşekkürler.

Hikayesi güzel oyun mu arıyorsunuz? Yoksa sadece oynanışı güzel olsa da olur mu?

Ori tekrar oynayabilirim, death soor oynadım. Noita bakabilirim bir çözemediğim için silmiştim. Skull the Hero slayer oynadım, neon abbys oynadım, Deathloop oynadım, BioShock tüm seriyi bitirdim. Teşekkürler.
Belki oynamadıysan System Shock, Prey ve We Happy Few ilgini çekebilir. Souls-like, Hollow Knight benzeri hatırı sayılır bir bilinirliği olan Blasphemous, Salt and Sanctuary, Loot River, Tails of Iron ve Grime gibi oyunlara da bakmadıysan şans verilebilir.

-God of War
-Detroit: Become Human
-Heavy Rain
-TWD serisi(Telltale Games'in oyunu daha iyidir)
-Uncharted serisi(Özellikle 4 çok iyidir)
-Beyond: Two Souls
-Days Gone
-Death Stranding
-Metro serisi
-Batman Arkham serisi
-Wolf Among Us
-CoD serisi(Son çıkanlar haricinde)

Sanıyorum şimdilik bu kadar yeterlidir. İsterseniz daha önerebilirim, eğer hepsini oynadıysanız.

The Last of Us serisi.
Dead Cells.
Katana Zero.
Hollow Knight (favori oyunum)
Undertale.
RDR2.
Mafia serisi.
Dishonored serisi.
Daha var ama aklıma gelmiyor şu anda.
İndie tarzı şeyler seviyor gibisin. Little Nightmhares 1 ve 2 öneririm kesinlikle. Çok güzel hikayesi var. Araştırman lazım biraz tabii.

İndie tarzı şeyler seviyor gibisin. Little Nightmhares 1 ve 2 öneririm kesinlikle. Çok güzel hikayesi var. Araştırman lazım biraz tabii.
Bitirdim, dediğiniz gibi çok güzel oyunlar evet.

-God of War
-Detroit: Become Human
-Heavy Rain
-TWD serisi(Telltale Games'in oyunu daha iyidir)
-Uncharted serisi(Özellikle 4 çok iyidir)
-Beyond: Two Souls
-Days Gone
-Death Stranding
-Metro serisi
-Batman Arkham serisi
-Wolf Among Us
-CoD serisi(Son çıkanlar haricinde)

Sanıyorum şimdilik bu kadar yeterlidir. İsterseniz daha önerebilirim, eğer hepsini oynadıysanız.
Bakacağım hocam çok teşekkür ederim.

Witcher 2 ve Witcher 3'ün yanında DLC'leri önerimdir. Cyberpunk 2077'yi ve yanında Phantom Liberty oynayın. Ben gelişim hissini Cyberpunk'tan daha iyi hissettiren bir oyun oynamadım. Eski bir oyun önereceğim, God of War 2 ve 3. Oynayın, oynattırın. Eğer silahlı aksiyon istiyorsanız Max Payne 3 öneririm. Karanlık bir mafya-intikam hikayesi için ise GTA 4 öneririm.

God of War oynadınız mı? Oynamadıysanız olabilir. Hikâyesi ve atmosferi çok iyiydi.