Hikayeli oyun tavsiyesi

Bende aynı durumdayım hikayeli oyunları feci sömürdüm. Life is Strange: Double exposure indirime girerse alıp oynayacağım oynamadıysan Life is Strange serisine bak.

Az bilinen bir şey istiyorsanız Persona 2 Innocent Sin güzeldir. Hikaye anlamında serideki en uçuk oyun.

Korku aradığınız için Silent Hill 1 öneriyorum, geçen ekim oynamıştım efsane bir oyun. Onun dışında Metal Gear Solid serisini oynamadıysanız oynayın hikayesi çok güzeldir.

Tekrar Witcher 1'e başladım. Size net öneririm. Mükemmel ötesi bir oyun.

Dying Light 1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadım hocam, çok sevdiğim bir seridir kendisi.
Belki veririm hocam tekrardan.

Batman serisini oynayın.

Oynadım.

Bir kaçına bakacağım teşekkürler.

Tüm seriyi bitirdim.

Doom serisini oynayın, Kingdom Come: Deliverance, Metal Gear Rising ve Metal Gear Solid 5 oynayın. Shadow Warrior serisi de güzel, ilk oyun çok iyi olmasa da özellikle 3. oyun gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bulmaca türünden bir şeyler oynamak isterseniz Rusty Lake oyunlarını kesinlikle tavsiye ederim ayrıca hikayesi de ilgi çekici olan bir oyun serisidir, aslında tam olarak seri gibi gelmeyebilir ama tüm oyunlar birbiriyle bağlantılı.

Alen Wake korku/aksiyon olarak oynayabilirsin, To the Moon ise duygulmak istediğinde oynayabilirsin, hikayesi çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…