Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Hocam Outlast 2'ye bence bir şans daha vermelisiniz. Çoğunluk birinci oyunu daha çok beğeniyor ama ben şahsen ikinci oyundan çok daha fazla keyif almıştım.Outlast 2 bitirmedim sadece ama bitireceğimide sanmıyorum.
Bilinen neredeyse tüm hikayeli oynamış olabilirim; Mafia, Dishonored, GTA serisi, Sleeping Dogs vesaire. Daha çok korku oyunlarına bakmaktayım şu anda ancak az bilinen ama çok iyi dediğiniz hikayeli oyunlar varsa açığım fikirlere. Soma tarzı indie oyunları oynadım. Hollow Knight ve Katana Zero tarzı oyunları çok severim.
Az bilinen bir şey istiyorsanız Persona 2 Innocent Sin güzeldir. Hikaye anlamında serideki en uçuk oyun.
Korku aradığınız için Silent Hill 1 öneriyorum, geçen ekim oynamıştım efsane bir oyun. Onun dışında Metal Gear Solid serisini oynamadıysanız oynayın hikayesi çok güzeldir.
Geraltın kılıcı
Üstün
Tekrar Witcher 1'e başladım. Size net öneririm. Mükemmel ötesi bir oyun.Bilinen neredeyse tüm hikayeli oynamış olabilirim; Mafia, Dishonored, GTA serisi, Sleeping Dogs vesaire. Daha çok korku oyunlarına bakmaktayım şu anda ancak az bilinen ama çok iyi dediğiniz hikayeli oyunlar varsa açığım fikirlere. Soma tarzı indie oyunları oynadım. Hollow Knight ve Katana Zero tarzı oyunları çok severim.
Kaan23
Uzman
Bilinen neredeyse tüm hikayeli oynamış olabilirim; Mafia, Dishonored, GTA serisi, Sleeping Dogs vesaire. Daha çok korku oyunlarına bakmaktayım şu anda ancak az bilinen ama çok iyi dediğiniz hikayeli oyunlar varsa açığım fikirlere. Soma tarzı indie oyunları oynadım. Hollow Knight ve Katana Zero tarzı oyunları çok severim.
Dying Light 1.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
Oynadım hocam, çok sevdiğim bir seridir kendisi.Bende aynı durumdayım hikayeli oyunları feci sömürdüm. Life is Strange: Double exposure indirime girerse alıp oynayacağım oynamadıysan Life is Strange serisine bak.
Hocam Outlast 2'ye bence bir şans daha vermelisiniz. Çoğunluk birinci oyunu daha çok beğeniyor ama ben şahsen ikinci oyundan çok daha fazla keyif almıştım.
Belki veririm hocam tekrardan.
Oynadım.
Az bilinen bir şey istiyorsanız Persona 2 ınnocent sin güzeldir. Hikaye anlamında serideki en uçuk oyun.
Korku aradığınız için Silent Hill 1 öneriyorum, geçen ekim oynamıştım efsane bir oyun. Onun dışında metal Gear Solid serisini oynamadıysanız oynayın hikayesi çok güzeldir.
Bir kaçına bakacağım teşekkürler.
Tüm seriyi bitirdim.
Bilinen neredeyse tüm hikayeli oynamış olabilirim; Mafia, Dishonored, GTA serisi, sleeping dogs vesaire. Daha çok korku oyunlarına bakmaktayım şu anda ancak az bilinen ama çok iyi dediğiniz hikayeli oyunlar varsa açığım fikirlere. Soma tarzı indie oyunları oynadım. Hollow Knight ve Katana Zero tarzı oyunları çok severim.
Bulmaca türünden bir şeyler oynamak isterseniz Rusty Lake oyunlarını kesinlikle tavsiye ederim ayrıca hikayesi de ilgi çekici olan bir oyun serisidir, aslında tam olarak seri gibi gelmeyebilir ama tüm oyunlar birbiriyle bağlantılı.