Detaylar
Kim cevapladı?Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir?
Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim.
Luvi
Çalışkan
0 hikaye 0 içerik 0 yazım kabileyitine sahip olan fandom için yaratılmış bir manyak için hikaye mevcut değil.Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim.
Ssoulstealler59
Uzman
Sasuke uchiha

Xlarien
Çalışkan
Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir?
Fate serisinden kotomine kirei olur büyük ihtimal ana hikaye rota boyunca aşırı ön plan / arka plan arası oynadı ilgi çekici kötü karakter olarak.
Luvi
Çalışkan
Emiya kiritsugu da gider burayaFate serisinden kotomine kirei olur büyük ihtimal ana hikaye rota boyunca aşırı ön plan / arka plan arası oynadı ilgi çekici kötü karakter olarak.
seeraddar
Yetkin
0 hikaye 0 içerik 0 yazım kabileyitine sahip olan fandom için yaratılmış bir manyak için hikaye mevcut değil.
Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim.
Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir.
Xlarien
Çalışkan
Giderde ben kireiyi seçtim bu seferlik villain olarak güzel karakter 2 sinin hikayeside ayrı güzel.
Luvi
Çalışkan
Değişmez fikrin daha da rezil gelebilir hatta mangada daha da iğrençleşiyor.Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir.
Yusuf7878
Yetkin
- Makaleler
- 14
Benim için özel bir karakterdi...Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir.
Bana rahatsız edici gelmiyordu şahsen.