Dany Fırtınadoğan 3
Üstün
Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir?
Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir?
0 hikaye 0 içerik 0 yazım kabileyitine sahip olan fandom için yaratılmış bir manyak için hikaye mevcut değil.Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim.
Emiya kiritsugu da gider burayaFate serisinden kotomine kirei olur büyük ihtimal ana hikaye rota boyunca aşırı ön plan / arka plan arası oynadı ilgi çekici kötü karakter olarak.
0 hikaye 0 içerik 0 yazım kabileyitine sahip olan fandom için yaratılmış bir manyak için hikaye mevcut değil.
Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim.
Değişmez fikrin daha da rezil gelebilir hatta mangada daha da iğrençleşiyor.Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir.
Benim için özel bir karakterdi...Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir.