Genel olarak anime hakkındaki fikriniz nedir? Ben zorla izlemiştim. İlk sezonu tek izlenilebilir buldum diye hatırlıyorum.

İlk sezonlar iyi stüdyo sıkıntılari mevcuttu kalan 3 sezon patates zaten manga daha güzel ama kitle olarak hala çok gereksiz tiplemelere sahip juuzou gibi karakterleri sevenler var pedofili ve sadist olanları saymıyorum. Manga okuyunca çoğu karakterden tiksiniyorsun.

Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir?
Jiraiya, ve en favorilerimden olduğu için Kaneki bir de Orochimaru belki de.

Değişmez fikrin daha da rezil gelebilir hatta mangada daha da iğrençleşiyor.
Gayet güçlü bir karakter yarı ghoul ya da yarı insan olmamasına rağmen. Bu kadar güçlüsü yok o evrende sadece insan olupta o kadar güçlü olan.

Jiraiya, ve en favorilerimden olduğu için kaneki bir de orochimaru belki de.

Gayet güçlü bir karakter yarı ghoul ya da yarı insan olmamasına rağmen. Bu kadar güçlüsü yok o evrende sadece insan olup da o kadar güçlü olan.

Hikaye ile güç dengesi bir mi kankam? Ne konuşuyoruz ne diyorsunuz sanki izlemeden okumadan yorum yapıyoruz burada arima yarı ghoul ama hasta adamakıllı yemek yemiyor o niye bu kadar hayvani güce sahip? 15 16 yaşında bile adam mid tierler ile denk güce sahipti juuzou boş chardır hikayesel olarak köşede bırakılmış ccg olmasa boş bir char.

Hikaye ile güç dengesi bir mi kankam? Ne konuşuyoruz ne diyorsunuz sanki izlemeden okumadan yorum yapıyoruz burada arima yarı ghoul ama hasta adamakıllı yemek yemiyor o niye bu kadar hayvani güce sahip? 15 16 yaşında bile adam mid tierler ile denk güce sahipti juuzou boş chardır hikayesel olarak köşede bırakılmış ccg olmasa boş bir char.
O kadar rahatsız edici bir sorunu yok. Kötü şeyler yapmıyır. Her animede var bunlar.

O kadar rahatsız edici bir sorunu yok. Kötü şeyler yapmıyır. Her animede var bunlar.

Dostum sevebilirsin ama dediklerimin hiçbirini değiştirmiyor animede çok gizli gönderme var çeviride bile fark ediyorsun.
Her animede dediğin öyle animeler varki madde kullananlari ele alıp neler neler işliyorlar.