seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.325 Çözümler 11 Beğeniler 3.261 10 Ekim 2025 #1 Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir?
Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir?
Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.617 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 10 Ekim 2025 #2 seeraddar dedi: Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir? Genişletmek için tıkla... Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim.
seeraddar dedi: Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir? Genişletmek için tıkla... Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim.
Luvi Çalışkan Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 47 10 Ekim 2025 #3 Yusuf7878 dedi: Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim. Genişletmek için tıkla... 0 hikaye 0 içerik 0 yazım kabileyitine sahip olan fandom için yaratılmış bir manyak için hikaye mevcut değil.
Yusuf7878 dedi: Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim. Genişletmek için tıkla... 0 hikaye 0 içerik 0 yazım kabileyitine sahip olan fandom için yaratılmış bir manyak için hikaye mevcut değil.
Ssoulstealler59 Uzman Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 571 Beğeniler 831 10 Ekim 2025 #4 Sasuke uchiha
Xlarien Çalışkan Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 17 10 Ekim 2025 #5 seeraddar dedi: Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir? Genişletmek için tıkla... Fate serisinden kotomine kirei olur büyük ihtimal ana hikaye rota boyunca aşırı ön plan / arka plan arası oynadı ilgi çekici kötü karakter olarak.
seeraddar dedi: Yukarıda yazdığı gibi. Hikayesi en çok ilginizi çeken karakterler nelerdir? İlginizi çekmesine neden olan şey nedir? Genişletmek için tıkla... Fate serisinden kotomine kirei olur büyük ihtimal ana hikaye rota boyunca aşırı ön plan / arka plan arası oynadı ilgi çekici kötü karakter olarak.
Luvi Çalışkan Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 47 10 Ekim 2025 #6 Xlarien dedi: Fate serisinden kotomine kirei olur büyük ihtimal ana hikaye rota boyunca aşırı ön plan / arka plan arası oynadı ilgi çekici kötü karakter olarak. Genişletmek için tıkla... Emiya kiritsugu da gider buraya
Xlarien dedi: Fate serisinden kotomine kirei olur büyük ihtimal ana hikaye rota boyunca aşırı ön plan / arka plan arası oynadı ilgi çekici kötü karakter olarak. Genişletmek için tıkla... Emiya kiritsugu da gider buraya
KS KS seeraddar Yetkin Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 3.325 Çözümler 11 Beğeniler 3.261 10 Ekim 2025 #7 Luvi dedi: 0 hikaye 0 içerik 0 yazım kabileyitine sahip olan fandom için yaratılmış bir manyak için hikaye mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Yusuf7878 dedi: Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim. Genişletmek için tıkla... Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir.
Luvi dedi: 0 hikaye 0 içerik 0 yazım kabileyitine sahip olan fandom için yaratılmış bir manyak için hikaye mevcut değil. Genişletmek için tıkla... Yusuf7878 dedi: Profilden de anlaşılacağı gibi juuzou suzuya olabilir. Hayatını tamamiyle bilmek isterdim. Genişletmek için tıkla... Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir.
Xlarien Çalışkan Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 15 Beğeniler 17 10 Ekim 2025 #8 Luvi dedi: Emiya kiritsugu da gider buraya. Genişletmek için tıkla... Giderde ben kireiyi seçtim bu seferlik villain olarak güzel karakter 2 sinin hikayeside ayrı güzel.
Luvi dedi: Emiya kiritsugu da gider buraya. Genişletmek için tıkla... Giderde ben kireiyi seçtim bu seferlik villain olarak güzel karakter 2 sinin hikayeside ayrı güzel.
Luvi Çalışkan Katılım 14 Ağustos 2025 Mesajlar 55 Beğeniler 47 10 Ekim 2025 #9 seeraddar dedi: Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir. Genişletmek için tıkla... Değişmez fikrin daha da rezil gelebilir hatta mangada daha da iğrençleşiyor.
seeraddar dedi: Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir. Genişletmek için tıkla... Değişmez fikrin daha da rezil gelebilir hatta mangada daha da iğrençleşiyor.
Yusuf7878 Yetkin Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 2.617 Makaleler 14 Çözümler 11 Beğeniler 2.965 10 Ekim 2025 #10 seeraddar dedi: Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir. Genişletmek için tıkla... Benim için özel bir karakterdi... Bana rahatsız edici gelmiyordu şahsen.
seeraddar dedi: Garip, rahatsız edici bir karakter gibiydi. Gerçi Tokyo Ghoul izleyeli 6-7 sene oldu, belki şimdi izlesem fikrim değişir. Genişletmek için tıkla... Benim için özel bir karakterdi... Bana rahatsız edici gelmiyordu şahsen.