Detaylar
Kim cevapladı?Ben elimdeki Toshiba ve Sandisk'e güvenmediğim için 14 senelik HDD'ye atıyorum fotoğrafları
. Kaliteli bir model değil dediğiniz SSD, çok güvenmemek gerek.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
C100'ün yeşil etiketli olan serisi berbat. Yenileri bir nebze iyidir. Siyah-sarı karışımı bir etiketi var.Elimde bir adet C100 modeli var. Fotoğraf vb. anı olan dosyaları koyacak kadar güvenilir mi bu SSD?
Toshiba muhtemelen OCZ serisi ve SanDisk de Plus veya Ultra. Hiçbiri iyi değil zaten onların. Alınmaması gereken kronik sorunlu SSD'ler.Ben elimdeki Toshiba ve Sandisk'e güvenmediğim için 14 senelik HDD'ye atıyorum fotoğrafları. Kaliteli bir model değil dediğiniz SSD, çok güvenmemek gerek.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 7
Her ne kadar kotu bir model olsa bile cogu yillanmis HDD'den fotograf ve ani saklamada daha guvenilir olacagi kanaatindeyim, en azindan yere dusurdugunuzde yuksek ihtimal calisacaktir hala.
Yuvarlanıp gidiyoruz.Toshiba muhtemelen OCZ serisi ve SanDisk'de Plus veya Ultra. Hiçbiri iyi değil zaten onların. Alınmaması gereken kronik sorunlu SSD'ler.
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Bendeki BX500'ün TRIM esnasında 85 dereceye çıkması gibi...
Öyle yaramazlıklar yapmıyor benimkiler. OCZ 4.5 senedir Windows kurulu %88 sağlıkta, max sıcaklık 48 derece görmüş. Sandisk'te de 2 oyun, birkaç program var hala %100 sağlıkta, o 53 derece olmuş en fazla, yerleri farklı olduğundan olsa gerek. HDD de %100 gözüküyor hala, 900 gün çalışmış. İyi bakılıyor, yediği önünde yemediği arkasında. Sarsmıyorum, olduğu yerde duruyor, herhalde ondan. Laptopın HDD'si 350 saatte cozutmuştu.Bendeki BX500'ün TRIM esnasında 85 dereceye çıkması gibi...
VENGEANCE ANGEL
Üstün
Çok şanslısın kardeşim. Allah SSD'lerine uzun ömürler versin.Öyle yaramazlıklar yapmıyor benimkiler. OCZ 4.5 senedir Windows kurulu %88 sağlıkta, max sıcaklık 48 derece görmüş. Sandisk'te de 2 oyun, birkaç program var hala %100 sağlıkta, o 53 derece olmuş en fazla, yerleri farklı olduğundan olsa gerek. HDD de %100 gözüküyor hala, 900 gün çalışmış. İyi bakılıyor, yediği önünde yemediği arkasında. Sarsmıyorum, olduğu yerde duruyor, herhalde ondan. Laptopın HDD'si 350 saatte cozutmuştu.
Murat34
Başarılı
Öyle yoğun kullanım değil, sistem kurma falan yok sadece ikinci disk olarak arada video fotoğraf koyacağım. Bu senaryoda bile aniden bozulup yolda bırakabilir mi diyorsunuz, o derece mi?. (Kaliteli olmadığını zaten biliyorum da)Ben elimdeki Toshiba ve Sandisk'e güvenmediğim için 14 senelik HDD'ye atıyorum fotoğrafları. Kaliteli bir model değil dediğiniz SSD, çok güvenmemek gerek.
Yeşil olandan bendeki. Fotoğraf video saklamaya güvenme diyorsun yani.C100'ün yeşil etiketli olan serisi berbat. Yenileri bir nebze iyidir. Siyah-sarı karışımı bir etiketi var.
Toshiba muhtemelen OCZ serisi ve SanDisk de Plus veya Ultra. Hiçbiri iyi değil zaten onların. Alınmaması gereken kronik sorunlu SSD'ler.
Hepsiburada yorumlarında herkes memnun. Bir kaç sitede kötü demişler, yeni bir tane almaya kalksam fiyatlar uçmuş gitmiş. Kararsız kaldım açıkçası.Her ne kadar kotu bir model olsa bile cogu yillanmis HDD'den fotograf ve ani saklamada daha guvenilir olacagi kanaatindeyim, en azindan yere dusurdugunuzde yuksek ihtimal calisacaktir hala.
Bu tür ucuz modelleri alanlar daha önce hiç SSD kullanmadıkları için SSD'de zaten şaşırılmaması gereken hızlılığa şaşırıp direkt 5 yıldızı yapıştırıp geçiyor 2 gün kullanmadan. 1-2 yıldız verilmiş yorumları daha çok dikkate almak lazım. Kullanılır mı tabi kullanılır yani herkes üst kalite model alabilecek değil ama çok da güvenmemek lazım.Öyle yoğun kullanım değil, sistem kurma falan yok sadece ikinci disk olarak arada video fotoğraf koyacağım. Bu senaryoda bile aniden bozulup yolda bırakabilir mi diyorsunuz, o derece mi?. (Kaliteli olmadığını zaten biliyorum da)
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü Technopat "Hesap kapatılmıştır" sorunu için ne yapabilirim?
- Unlishimaide
-