Hile mi profesyonellik mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan truth
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 784
  • Etiketler Etiketler
    hile

truth

Becerikli
Arkadaşımın isteği üzerine CS2 indirdim ama henüz seçkin almadım. Rekabetçi maçına girdim ve alanımdan çıkar çıkmaz Desert Eagle ile kafa yiyorum sürekli, ilk maçımda... Bunlar hile mi yoksa profesyonel oyuncular mı?

Profesyonellikten kastım da yayıncı vb. değil, yıllardır oyunu oynamış kişiler.

Profesyonel değiller, hile olabilirler de olmayabilirler de. Video kaydı olmadan hiçbir yorum yapamayız.

Online FPS oynuyorsan oyuna hile gelmesini göze alacaksın maalesef. O "profesyoneller" bile hile kullanıyor.
Anlık hile kullanan bir profesyonel söyleyebilir misiniz? CS tarihinde çok az hile skandalı oldu profesyonel arenada.

Anlık hile kullanan bir profesyonel söyleyebilir misiniz? CS tarihinde çok az hile skandalı oldu profesyonel arenada.
LAN olmayan turnuvalarda çok fazla oluyor yakalananları biliyoruz yakalanmayanları kimse konuşmuyor çünkü.

İşte hocam iddia koymanızı bekliyorum “şu oyuncunun/takımın hile kullandığına veya kullanana göz yumduğuna eminim” diye.
Daha birkaç ay önce CCT'den kaç kişi ban yedi sayayım mı yani olan her şeyi senin olmadığına dair bir iddian varsa onu kanıtla önce.

Pro oyuncular bile hile kullanıyor diyen biriyle en ufak bir konuda muhabbet etmemeni önererek şunu söylemek istiyorum. Bir ihtimal hile olabilir o dediğin tipler ama her vuruşa da hile deme zaten zamanla anlarsın neyin ne olduğunu. Seçkinsiz oyun oynanmaz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…