Detaylar
Kim cevapladı?Duran Şatıroğlu
Çalışkan
Supplementler.com tercih et bence. Zengin aroma çeşitliliği de var. Ben bisküvilisini denedim çok hoşuma gitmişti. Supplementler'den önce Scitec alıyordum. O da harikaydı ama tek sorunu fazla köpürüyordu. Supplementler'de bu sorunu yaşamadım. Pişman olmazsın markadan.
HIQ'a para kazandırma boş ver. Sözde "almancı" lara
HIQ'a para kazandırma boş ver. Sözde "almancı" lara
Alabiliyorsan Scitec al. Kalitesi kanıtlanmış uygun fiyatlı markalardan birisi.Bütçe 1.000 TL civarı. Başka marka öneriniz varsa onu da alabilirim. Protein tozu alacağım.
Supplementler.com tercih et bence. Zengin aroma çeşitliliği de var. Ben bisküvilisini denedim çok hoşuma gitmişti. Supplementler'den önce Scitec alıyordum. O da harikaydı ama tek sorunu fazla köpürüyordu. Supplementler'de bu sorunu yaşamadım. Pişman olmazsın markadan.
HIQ'a para kazandırma boş ver. Sözde "Almancı" lara![]()
Teşekkürler iki markaya da bakacağım.
Alabiliyorsan Scitec al. Kalitesi kanıtlanmış uygun fiyatlı markalardan birisi.
Teşekkürler ama yarım kg olarak satılmıyor galiba değil mi, bulamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Duran Şatıroğlu
Çalışkan
Scitec ithal bir markadır. Macaristan'da üretimi yapılıyor Avrupa için. Gayet güzeldir. Çikolata aroması diğer markaların aromasına göre daha şekerli gelir. Ben bunu sevdim ama bazıları sevmiyor. En çok göze batan yanı ise köpürmesi. Evet bunu ben de yaşadım. 3 kutu bitirmiştim sonra Supplementler.com a geçtim. Kalite olarak seni etkileyecek bir fark yok. Bence Supplementler.com tercih et. Ayrıca Supplementler.com B6 vitamini içeriyor Scitec içermiyor. Scitec'de ek amino asit var. Zaten bütçen 1000 TL. Dediklerimi göz önünde bulundur. Köpürme ve şekerli tadı.
Scitec ithal bir markadır. Macaristan'da üretimi yapılıyor Avrupa için. Gayet güzeldir. Çikolata aroması diğer markaların aromasına göre daha şekerli gelir. Ben bunu sevdim ama bazıları sevmiyor. En çok göze batan yanı ise köpürmesi. Evet bunu ben de yaşadım. 3 kutu bitirmiştim sonra Supplementler.com a geçtim. Kalite olarak seni etkileyecek bir fark yok. Bence Supplementler.com tercih et. Ayrıca Supplementler.com B6 vitamini içeriyor Scitec içermiyor. Scitec'de ek amino asit var. Zaten bütçen 1.000 TL. Dediklerimi göz önünde bulundur. Köpürme ve şekerli tadı.
Teşekkür ederim, düşünüp yorum yaptığınız için dikkat edeceğim.