AhmetBurak

Başarılı
Selam dostlar, para biriktirme gibi bir hedefim ama biriktirikende değerlenmesini de istiyorum. Bu yüzden hisse veya halkarz almak istiyorum. Bunları nereden nasıl alabilirim? Banka olarak garanti kullanıyorum, uygulamasından alabilir miyim? Sizce almaya değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alabilirsin.

1719611171410.webp

Almaya değer mi sana kalmış.

Selam dostlar, para biriktirme gibi bir hedefim ama biriktirikende değerlenmesini de istiyorum. Bu yüzden hisse veya halkarz almak istiyorum. Bunları nereden nasıl alabilirim? Banka olarak garanti kullanıyorum, uygulamasından alabilir miyim? Sizce almaya değer mi?
Bu sıralar halkaarzlara girme. Tüm şirketler borç ödemek için halkaarz oluyor ve ilk günden taban açıyorlar. Kısaca milletin parasını sömürüyorlar. Hatta eskiden ortalama 2.5-3-3.5 milyon katılım varken bu haftaki halkaarzlar duyumlara göre maksimum 500 bin katılım almış. Kısaca millet halkaarzı bıraktı. Paranı THY, CCOLA, TUPRAS, BIMAS gibi güçlü şirketlere yatırabilirsin en azından sağlam bir yatırım olur. (YTD)

Her halka arz kazandırmıyor. Bu aklının köşesinde olsun.
Normal hisseleri alırken Midas kullanabilirsin komisyon oranı düşük. Halka arz için garanti yeterli olur. Yatırım hesaplarının MKK ücretinin olduğunu unutmayalım.

Yatırım fonlarını da düşünebilirsin. Hisse al satla uğraşmak istemeyen, sürekli ekran takip etmek istemeyen, işin tekniğini vs. öğrenmeyenler için yatırım fonları birikim için de idealdir. Hatta son 1-2 yıl içinde yatırım fonları, seçmece hisse takılanlardan daha fazla getirdi.