Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RundownEge

Çalışkan
Arkadaşlar bende görseldeki oyun var. Ama Japon hastanesi bölümünden sonra ek paket almamı istiyor. Bende ana oyun var, hatta tüm bölümler dahil yani. Ama ilerleyemiyorum. Bölüm 1'deki gibi bir yerde bitiyor. Bunun çözümü nedir?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-18 165014.webp
    Ekran görüntüsü 2025-01-18 165014.webp
    644,7 KB · Görüntüleme: 106
Çözüm

Peki, oyuna girip campaign kısmından "hawke's bay" haritasından oynamaya devam edebilirsiniz. Bu arada geçmiş satın alımlar kısmından kontrol edin dememin sebebi part One ve Hitman Woa'nın aynı sayfada satılıyor olması. Tam emin değilim ama part One alsanız bile kütüphanede "Hitman woa zaten kütüphanenizde bulunuyor" olarak gözüküyor olabilir. Dediğinize ters gitmek gibi bir amacım yok ama ortada çelişen bir durum var gibi. Standart Edition sahibiyseniz Hitman 2 ve 3 haritalarına erişimde sıkıntı yaşamamanız lazım. Siz "oyun bana paket satmak istiyor" diyorsunuz. Hikaye gidişatına göre bir standart sürüm sahibinin Hokkaido'dan sonra Hitman 2 içerigine geçiş yapabilmesi gerekiyor.
Ama hokkaido var gözüküyor standart Edition'da. Garip.

Standartta hokkaido var zaten. Haven island, New York haritalarını ekliyor. Sniper haritaları var ama onları saymıyorum.

2. oyunun son bölü müydü sanırım, bakmam lazım. Harita adının hokkaido olması lazım.

Şu siteden kontrol ettim. İki kere yanlış hatırlamışım, ilk oyunun son bölümüymüş. Oynayalı epey oldu ondan sanırım.

Konu sahibi arkadaşın Campaign'de Hitman 2 oyununun ilk bölümü olan "hawke's bay" içeriğine başlaması lazım. Bu arada arkadaş part One satın almış sanırım. Aklıma paket satmaya çalışmasının başka mantıklı açıklaması gelmiyor. Satın alımlardan tam olarak ne aldığını bir kontrol etsin, sıkıntı ondan kaynaklı olabilir. Part One içeriği Hokkaido'dan sonra bitiyor çünkü.

Son düzenleme:
Standartta hokkaido var zaten. Haven island, New York haritalarını ekliyor. Sniper haritaları var ama onları saymıyorum.

Şu siteden kontrol ettim. İki kere yanlış hatırlamışım, ilk oyunun son bölümüymüş. Oynayalı epey oldu ondan sanırım.

Konu sahibi arkadaşın Campaign'de Hitman 2 oyununun ilk bölümü olan "hawke's bay" içeriğine başlaması lazım. Bu arada arkadaş part One satın almış sanırım. Aklıma paket satmaya çalışmasının baika mantıklı açıklaması gelmiyor. Satın alımlardan tam olarak ne aldığını bir kontrol etsin, sıkıntı ondan kaynaklı olabilir. Part One içeriği Hokkaido'dan sonra bitiyor çünkü.

Part One satın almadım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-18 211646.webp
    Ekran görüntüsü 2025-01-18 211646.webp
    43 KB · Görüntüleme: 88
  • Ekran görüntüsü 2025-01-18 211654.webp
    Ekran görüntüsü 2025-01-18 211654.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 103

Peki, oyuna girip campaign kısmından "hawke's bay" haritasından oynamaya devam edebilirsiniz. Bu arada geçmiş satın alımlar kısmından kontrol edin dememin sebebi part One ve Hitman Woa'nın aynı sayfada satılıyor olması. Tam emin değilim ama part One alsanız bile kütüphanede "Hitman woa zaten kütüphanenizde bulunuyor" olarak gözüküyor olabilir. Dediğinize ters gitmek gibi bir amacım yok ama ortada çelişen bir durum var gibi. Standart Edition sahibiyseniz Hitman 2 ve 3 haritalarına erişimde sıkıntı yaşamamanız lazım. Siz "oyun bana paket satmak istiyor" diyorsunuz. Hikaye gidişatına göre bir standart sürüm sahibinin Hokkaido'dan sonra Hitman 2 içerigine geçiş yapabilmesi gerekiyor.

Son düzenleme:
Çözüm