cemkaraca

Yetkin
Kullandığım bilgisayar çok iyi değil, ilerde değiştireceğim ama 1-2 aylığına tarayıcı arıyorum. Normalde Opera GX kullanıyordum ama yavaş bir tarayıcı.

Kullanıcı dostu hızlı ve güvenli tarayıcı önerir misiniz Google dışında? (Google'u zaten kullanıyorum 2. tarayıcı olarak, ancak RAM konusunda şüphelerim olduğu için ana tarayıcı yapmadım).

Son düzenleyen: Moderatör:
Edge kullanabilirsiniz. Bağlantıdaki ayarları uygulayın.

Ayrıca yeni sekme sayfasının kaynak tüketmesini önlemek için şu uzantıyı yükleyin. Uzantıyı yükledikten sonra otomatik devredışı bırakıyor. Yeni sekme uzantılarında güvenlik amaçlı bunu yapıyor. Uzantılar kısmından etkinleştirmeniz gerekiyor. Yeni sekme sayfasındaki haberler vb. kapatsanız da MSN sayfası çalıştığından kaynak tüketiyor. Bu uzantı yeni sekmenin kaynak tüketimini 100.000 MB civarından 20.000 MB düşürüyor.

Hiç duymadım. Nasıl bir şey acaba? Garip bir şeye benziyor.

Edge kullanabilirsiniz. Bağlantıdaki ayarları uygulayın.

Ayrıca yeni sekme sayfasının kaynak tüketmesini önlemek için şu uzantıyı yükleyin. Uzantıyı yükledikten sonra otomatik devredışı bırakıyor. Yeni sekme uzantılarında güvenlik amaçlı bunu yapıyor. Uzantılar kısmından etkinleştirmeniz gerekiyor. Yeni sekme sayfasındaki haberler vb. kapatsanız da MSN sayfası çalıştığından kaynak tüketiyor. Bu uzantı yeni sekmenin kaynak tüketimini 100.000 MB civarından 20.000 MB düşürüyor.
Windows'un dayatmaları dolayısıyla Edge tarayıcısını protesto ediyorum. Teşekkür ederim.

Tarayıcılar ne kadar çok özellik barındırırsa RAM ve CPU kullanımı o kadar artar. Günümüzde tarayıcılar yeni özellik ekleme yarışında olduğu için kaynak kullanımı düşük olanı bulmak zor.

Hiç duymadım. Nasıl bir şey acaba? Garip bir şeye benziyor.

Windows'un dayatmaları dolayısıyla Edge tarayıcısını protesto ediyorum. Teşekkür ederim.

Bu kadar sayfada kaynak tüketimi bu kadar. Arkada 2K video açık o yüzden işlemci kullanım yüksek.

1747157417567.webp