Koneko Toujou
Üstün
Evet Chromium tabanlı.
Çok şaşkınım şu an sanırım 4-5 yıldır aradığım tarayıcıyı sonunda bulmuş olabilirim. Araştıracağım bu tarayıcıyı bir bakalım.
1 sekme boş sayfa da kaç mb ram tüketiyor? Zamanında denemiştim gerçekten az tüketiyor ama bu baya az.Bu kadar sayfada kaynak tüketimi bu kadar. Arkada 2K video açık o yüzden işlemci kullanım yüksek.
Eki Görüntüle 147885
Hiç duymadım. Nasıl bir şey acaba? Garip bir şeye benziyor.
Windows'un dayatmaları dolayısıyla Edge tarayıcısını protesto ediyorum. Teşekkür ederim.
Ama işletim sistemi olarak bana Windows dayatılmıyor ki. Linux'ta kullanabilirim istersem. Ayrıca Windows'u protesto etmiyorum, Edge tarayıcısını protesto ediyorum
1 sekme boş sayfa da kaç MB RAM tüketiyor? Zamanında denemiştim gerçekten az tüketiyor ama bu bayağı az.
O sekmelerin çoğu uyku modundadır hocam o kadar az tüketmesi imkansız. Benim 1 sekme de 250 mb tüketiyor gerçekten az ama o kadar sekmeye 700 mb imkansız.
O sekmelerin çoğu uyku modundadır hocam o kadar az tüketmesi imkansız. Benim 1 sekme de 250 MB tüketiyor gerçekten az ama o kadar sekmeye 700 MB imkansız.![]()
Her zaman olmuyor. O kadar youtube sekmesi ile 700 mb tüketmesinin imkanı yok. Üstüne tıklasanız eminim sayfayı yeniden yükleyecektir uyku moduna aldığı için.