Hobi elektroniğine başlayacak birisi için öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 25457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 79
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    hobi öneriler
Herhangi bir 12V veya 5V şarj adaptörü varsa (+) ve (-) kablolarını sökerek bazı testler yapabilirsiniz. Motorun fazını Arduino'dan almayın. Pillerle de şimdilik uğraşmamış olursunuz.

Güvenilir. BT yapacaksan HM10 veya HC06 05 serisi falan lazım.

HC06 serisi mi daha iyi yoksa 05 serisi mi? Ayrıca hangi motoru tercih etmeliyim yine sarı motoru mu?

Seri fark etmez böyle basit bir proje için en ucuzunu al. Sarı motorun içindeki de DC motor ona gereksiz para vereceğine bir tane DC motor al yeter.

Seri fark etmez böyle basit bir proje için en ucuzunu al. Sarı motorun içindeki de DC motor ona gereksiz para vereceğine bir tane DC motor al yeter.
Hocam lehim seti önerir misiniz? Pek bilgim yok direkt her şeyin içinde olduğu bir set arıyorum.

@erdym @Doge HC05 ve L298N aldım. Fakat kablosu baglanmıs motor bulamadım. Stokları kalmamış.

Son düzenleme:
Motorun kutuplarına lehimle kablo bağlanılabilir.

Motorun kutuplarına lehimle kablo bağlanılabilir.
Tüm parçaları aldım, motoru aldım fakat yanında kablo gelmiyor elimde diğer motorlarda kullandıgım kablolar var bunları taksam sorun olur mu?

Fazla güç istemediğinizi belirttiğiniz için jumper kablolar bile olur.

Takıldığınız noktayı anlayamadım? Bildiğimiz jumper kablo veya ona benzer bir kabloyu motora lehimleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…