Hocam benim de hevesim var ve giriş seviyesi olarak Ender 3 V2 yeterli olacaktır diye düşünüyorum. V3 almak bana kalırsa mantıksız. Eğer olur da seversem BambuLab A1 alırım direkt. Çok araştırdım, alanlarla konuştum ve çok fazla şikayet var. Öncelikle filament pahalılığı biraz can sıkıcıymış. Tabii aynı renk filament kullanımı bir süre sonra sıktığı için farklı renklere yönelen kullanıcılar, yazıcı maliyetinden kat ve kat para ödemek zorunda kalıyor. Bunun yanında yaptığınız ürünün artığı, elektrik masrafı ve geçen süre de bezdirebiliyor. Bazı konuştuğum kullanıcılar canına tak ettikleri noktanın 10 15 saat süren çıktıların son anında hata almak olduğunu belirttiler. Bunları göz önüne alıyorsan yazıcı al hiç durma. Üstte de yazmışlar yazıcının fiyatı ile çıktı kalitesi belirlenmiyor. Çok iyi yazıcın olsun ama katman ayarlama bilgin olmasın. Çok kötü, üstü çizik çizik çıktı alırsın. Önemli olan yapılan ayar ve dolgu kalitesi, basım kalitesi. Tabii bunlar zamanla oturan şeyler. Hevesiniz varsa denemekten zarar gelmez. Beni boşuna yüksek fiyatlı yazıcı alma satarken zor oluyor diye çok uyardılar. Bu yüzden ikinci el yazıcıya yönelmeye karar verdim. Hevesinizi anlıyorum ama şunu bilmeliyiz ki heves geçici. Eğer severseniz BambuLab yazıcıları harika yazıcılardır.