Koleksiyon yapmak.

Nintendo oynamak.

Eski bilgisayarlarla uğraşmak.

Lehim yapmak.

Şu teardown denilen şeyleri yapmak.

Araba/tır sürmek.

CRT monitörlere renk basmak.

Konsol tamiri yapmak. Aynı zamanda CFW de yapıyorum. Çip takma falan.

Oda temizlemek.

.
.
.

Seyahat etmek ve yeni şeyler öğrenmek hoşuma gidiyor. Boş vaktimde sevgilimle yeni ülkeler geziyorum ama şu sıralar çok yorulduğum ve artık ev işi gibi geldiği için ara verdim. Bundan sonra sanırım yılda sadece 10-15 ülke gezeceğiz çünkü çoğu önemli ülkeyi ve şehri gördük. Diğer yandan, yabancı dil öğrenmeyi ve konuşmayı çok sevdiğim için yeni diller de öğreniyorum. Çoğu ülkede Fransızca, İspanyolca ve İngilizce yeterli olsa da eğlenceli bir hobi. Yolculuk yaparken müzik dinlemek ve yeni müzikler yapmak da eğlenceli. :)

Ben de cok seviyorum ama ehliyetim yok henuz.

parka gidip kulaklık + sigara + kola yapmak

Muzigi kulakliktan dinlemeyi zsevmiyorum. Sigaradan nefret ederim. Kola sevmem.

Ben de oynarim.

Kitabi oylesine yazip birakioyr musunuz yoksa bastirma isi falan da var mi?

Burada yuzme imkani pek yok. Halk havuzu var ancak acik hava havuzlarinda rahat edemiyorum. Etrafta binalar var ve balkondan insanlarin bakacak olmasi fikri hosuma gitmiyor. Ayrica parali ve bence kalabaliktir. Arkadaslar bir ara gidelim diyor da bilemedim. Zaten yuzme de bilmem. Havuzun icinde yuruyorum sadece.

Eski teknolojiye bayılıyorum ve olabildiğince koleksiyonunu yapıyorum. Ayrıca evde tornavidalarla cihaz tamiri yapmakta sayılabilir.

Ben de seviyorum ama koleksiyonum yok.

Bende onceden cok cizerdim. Anime kizi ve araba. Şu an yine araba cizesim var.

Benim de kucuk capli HW koleksiyonum vardi ama guzel modelleri dagittim. Elimde var yone 30 kadar duruyorlar oyle. Model arabalarda vardi ama artik ucuz ve az sayida elimdekiler.

kapalı ve puslu havadan hoşlanıyorum.

Bana gore her turlu hava atmosferi ayri harika.

Çok film izliyorum, bazı haftalar her gün izlediğim oluyor o yüzden film izlemek hobilerimden biri olabilir. Çok fazla müzik de dinliyorum ama müzik dinlemek bence standart bir eylem yani hobi olarak değerlendirilmesi ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. Okumayı çok severim ama roman, vs. gibi kurgusal metinler okumam. Farklı gündemler, tarih, felsefe, astronomi, doğa bilimleri, vb. gibi konuları okumayı severim. Her gün en az 45-50 dakika farklı caddelerde, bulvarlarda veya arazilerde tempolu yürüyüş ya da hafif koşu yaparım. Kafamı toparlamaya da yardımcı oluyor. Oyun vs. de oynuyorum ama hobi diyemem çünkü haftada 1-2 gün ancak oyun oynadığım oluyor. Günde minimum 1-1,5 saat ülke ve spor gündemine dair haberleri dinlerim. Genellikle akşam yemeği esnasında yaparım aradan çıksın diye. Hafta sonlarında F1 izlemeye vakit ayırırım. 4-5 yıl önce düzenli halı sahaya gittiğimiz bir ekibim de vardı ama herkesin iş hayatına girmesiyle ve bazılarının farklı şehirlere taşınmasıyla o ekip dağıldı o yüzden futbol oynamak istediğimde de genellikle tek başıma Dikmen Vadisi'ne gidip oradaki ufak halı sahalardan birinde topla kendi kendime eğleniyorum ya da hali hazırda top oynayan gençler varsa onlardan rica edip onlara katılıyorum. Onun dışında da hemen hemen her gün farklı arkadaş gruplarıyla akşam kahve içmeye vs. gidiyoruz ama bu da çok hobi sayılmaz bence. Araba sürmek eskiden benim için güzel bir hobiydi ama yıllarca her gün araba sürünce artık sıkılıyorsunuz.

Bu kadar şeye nasıl vakit oluyor diye soruyorsanız da inanın ben de bilmiyorum ama yoruluyorum. Bedenen pek yorulmuyorum ama özellikle bu kadar sık insanlarla kahve içip sohbet etmek kafamı çok yoruyor.

Ben de filmlere bayilirim. Su siralar pek izleyemesem de severim yani. En son Victory izledim.

Son düzenleme: