Son birkac ayda kultur antropolojilerine sardim. Farkli ulkelerin sokak yemeklerini, orijinal recetelerinden odun vermeden evde uyguluyorum. Su ara radarimda Tayland var. Bu sureci de o cografyanin muzikleri esliginde derinlemesine arastirmalar yaparak surduruyorum, bu da siradan bir yemek yapma aktivitesini benim icin cok daha keyifli bir kesif yolculuguna ceviriyor.

Bilgisayarlardan, teknolojiden, tarihten, futboldan, spordan, oyunlardan hoşlanırım hobilerim bunlar. Özellikle son 2 yıldır mükemmel bir piyasa bilgim var bilgisayarlar hakkında.

Büyük bir atölyede eski araçları yenilemek isterdim, günlük hobi olarak sanırsam dizi izliyorum. Bazen aracın bir yerlerini tamir etmeye çalışıyorum ama yetersiz ekipman ve parça yolda bırakıyor beni :(
Kaliteli hobileriniz var hocam, araç tamiri cidden çok severek baktığım bir şey :)

Millete bilgisayar toplayıp yemek ısmarlatmak.
Oh göm hocam mis bulmuşsun sistemin açığını puhahaha :D

Son birkac ayda kultur antropolojilerine sardim. Farkli ulkelerin sokak yemeklerini, orijinal recetelerinden odun vermeden evde uyguluyorum. Su ara radarimda Tayland var. Bu sureci de o cografyanin muzikleri esliginde derinlemesine arastirmalar yaparak surduruyorum, bu da siradan bir yemek yapma aktivitesini benim icin cok daha keyifli bir kesif yolculuguna ceviriyor.
Kolay gelsin hocam eğlenceli ve değişik bir hobiye benziyor, özellikle yemek konusunda :D

Benzer hobileri olan arkadaş gruplarında sarıyor ya :D.

Öyle birini bulamadım. Normalde bilgisayar işiyle ilgiliyken Technopat forumdaydım. Şu an eskiye nazaran bilgim daha az, sonuçta teknoloji değişken bir şey. Neyin ne olduğunu biliyorsun ama model model bilmek için bakmak lazım. Onun dışında klavye fareye merak sardığım zamanlarda bu foruma merak saldım.