Son birkac ayda kultur antropolojilerine sardim. Farkli ulkelerin sokak yemeklerini, orijinal recetelerinden odun vermeden evde uyguluyorum. Su ara radarimda Tayland var. Bu sureci de o cografyanin muzikleri esliginde derinlemesine arastirmalar yaparak surduruyorum, bu da siradan bir yemek yapma aktivitesini benim icin cok daha keyifli bir kesif yolculuguna ceviriyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
Biyoloji ve spor benim temel yapıtaşlarım diyebiliriz. Yanına teknoloji ekleyebilirim ince işçilik olarak.
Kvothe
Uzman
Kitap okumak ve savaş uçakları savunma sistemleri gibi konularda araştırma yapmak. Yazmayı unutmuşum bir de amatör olarak fotoğraf çekip düzenlemek.
Son düzenleme:
Millete bilgisayar toplayıp yemek ısmarlatmak.
Kaliteli hobileriniz var hocam, araç tamiri cidden çok severek baktığım bir şeyBüyük bir atölyede eski araçları yenilemek isterdim, günlük hobi olarak sanırsam dizi izliyorum. Bazen aracın bir yerlerini tamir etmeye çalışıyorum ama yetersiz ekipman ve parça yolda bırakıyor beni![]()
Oh göm hocam mis bulmuşsun sistemin açığını puhahaha
Kolay gelsin hocam eğlenceli ve değişik bir hobiye benziyor, özellikle yemek konusundaSon birkac ayda kultur antropolojilerine sardim. Farkli ulkelerin sokak yemeklerini, orijinal recetelerinden odun vermeden evde uyguluyorum. Su ara radarimda Tayland var. Bu sureci de o cografyanin muzikleri esliginde derinlemesine arastirmalar yaparak surduruyorum, bu da siradan bir yemek yapma aktivitesini benim icin cok daha keyifli bir kesif yolculuguna ceviriyor.
@THE KEROXEA, sizle de bir gun yapalim o halde. Ulke mutfagini da siz secersiniz, bana fark etmez 
Benzer hobileri olan arkadaş gruplarında sarıyor ya.
Öyle birini bulamadım. Normalde bilgisayar işiyle ilgiliyken Technopat forumdaydım. Şu an eskiye nazaran bilgim daha az, sonuçta teknoloji değişken bir şey. Neyin ne olduğunu biliyorsun ama model model bilmek için bakmak lazım. Onun dışında klavye fareye merak sardığım zamanlarda bu foruma merak saldım.
Tenis, kickbox arada agalarla halı saha, beyblade, saatler ve parfümler diyebilirim.
Olur hocam bir gün yapalım o zaman, yemek bir sanattır@THE KEROXEA, sizle de bir gun yapalim o halde. Ulke mutfagini da siz secersiniz, bana fark etmez![]()