Oyun vasat seviyede. Ne çok iyi ne çok kötü bir oyun. Hikayesi vasat altı ama dünyası, atmosferi ve oynanışı iyi. Ben 10 saat falan oynadım. Eğer Harry Potter dünyasının çok seviyorsanız bir şans vermelisiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Ben sırf dünyada dolaşmaya 6-7 saat harcadım sonra sildim. Bitirmeyi çok istiyorum ama maalesef oyun çok kötü hikaye olarak. Oynanış da beni doyurmuyor. Oyunlarda asıl motivasyonum hikayenin iyi olması. O yüzden asla bitiremeyeceğim sanırım.Ben de 10 saat kadar oynadım başta çok eğlenceliydi ama sonradan aşırı tekrara bindi, sıktı sildim. Hikaye kendine çekmiyor, diyaloglar falan rezalet sıkıcı karakterler sanki robot gibi konuşuyorlar hiç ruh yok.
Hikayesi için değil açık dünyasını ve şatoyu keşfetmek için oynamaya katlanabilecek alsın. Hikaye modunu trainerla hızlıca bitirdim sonra açık dünyasında her şeyi tamamlamak için 50 saat kadar vakit geçirebildim. Hikayesi çok kötü ve çok sıkıcı, dünya tasarımı bence iyi. Yaratıcı 2-3 tip bulmaca var keşke sayıları biraz daha fazla olsaydı, bir yerden sonra oyun bize 80 IQ muamelesi yapmaya başlıyor.
Hocam Trainer ile hızlıca bitirdim derken nasıl yaptınız?Hikayesi için değil açık dünyasını ve şatoyu keşfetmek için oynamaya katlanabilecek alsın. Hikaye modunu trainerla hızlıca bitirdim sonra açık dünyasında her şeyi tamamlamak için 50 saat kadar vakit geçirebildim. Hikayesi çok kötü ve çok sıkıcı, dünya tasarımı bence iyi.
Bende Plitch ve Cheat Happens abonelikleri var hikayeli oyunlar için. Normalde oyunu oynayıp bitirdikten sonra fantezi yapmak için kullanıyorum ama bu oyunda hikaye çok sıkıcı hal alınca direkt açtım. Godmode - easy craft - instant spell cooldown - broom boost - easy kill gibi özellikleri açtım. Olabilecek en hızlı şekilde herkese tek atarak ve hiç ölmeyerek hikayeyi bitirdim. Ondan sonra diğer oyunlarda yaptığımın tersini yapıp açık dünyasını ve şatoyu keşfederken trainer kullanmadım.Hocam Trainer ile hızlıca bitirdim derken nasıl yaptınız?
Rogue
Uzman
Ölümsüzlük tek atma falan açıp hızlıca ilerlemiştir.Hocam Trainer ile hızlıca bitirdim derken nasıl yaptınız?
Aslında mantıklı öyle bitirilebilir, hikaye merak ediliyorsa.
Silco
Yetkin
Oyun da özel fiyatlandırma yok Amerikalı ile aynı parayı ödüyoruz üstüne bir de dilimiz yok.Oyunun grafikleri fena değil, atmosfer vasat.
%75 indirimli bir oyun görünce sevinip paylaşan tek milletiz.
nasıl bu hale geldik? Siz biliyorsunuz.
Dosya Ekleri
Silco
Yetkin
Doların kaç Türk lirası ettiği, alım gücü gibi gerçekleri unuttun sanırım. Neyse ekonomimiz gelişiyor(!), bizden daha kötüsü var halimize şükrederim yiğenim(!).
Oyun Amerika fiyatıyla aynı fiyata bize sunulmuş üstelik dilimiz de yok bu tarz firmalara para kazandırmak yerine dilimizi oyununa koyan firmalara destek çıkın Baldur's Gate 3 30 dolara satılıyor firma hem özel fiyatlandırma yapmış hem dilini koymuş isteyen yapabiliyormuş
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-
-