- Makaleler
- 62
24 Şubat 19:00'a kadar indirim devam ediyor. %70 indirimde. 2.099 TL'den 629,70 TL'ye düştü.
Elinize sağlık hocam. Çok iyi yakaladım sayenizde.24 Şubat 19:00'a kadar indirim devam ediyor. %70 indirimde. 2.099 TL'den 629,70 TL'ye düştü.
Aşırı dandik, çorap söküğü gibi uzayan ama hiçbir yere varmayan bir hikayesi var. Harry Potter fanı değilseniz dayanabilir misiniz bilmem. Sırf şu süpürgeyi alıp uçup etrafta dolaşmak kurtarıyor oyunu. Çünkü ortam, atmosfer falan çok iyi.
Çok iyi yakalamadınız aslında. Steamde 13 dolar civarına düşüyor zaten. Daha ucuza Steam'den alabilirsiniz yani indirimde.Elinize sağlık hocam. Çok iyi yakaladım sayenizde.
Steam'de genelde 18 ve 15'e düşüyor. Ama bence de oradan almak daha mantıklı. Hemen oynayayım diye yanıp tutuşulacak bir oyun değil zaten.Çok iyi yakalamadınız aslında. Steamde 13 dolar civarına düşüyor zaten. Daha ucuza Steam'den alabilirsiniz yani indirimde.
480 liraya key olarak aldım. Harry Potter evrenini çok seviyorum ama verdiğim para için pişmanım. Low grafiklerde oynadığım için sarmamıştır belki atmosferi bilmiyorum.Steam'de genelde 18 ve 15'e düşüyor. Ama bence de oradan almak daha mantıklı. Hemen oynayayım diye yanıp tutuşulacak bir oyun değil zaten.
480 liraya key olarak aldım. Harry Potter evrenini çok seviyorum ama verdiğim para için pişmanım. Low grafiklerde oynadığım için sarmamıştır belki atmosferi bilmiyorum.