Hogwarts Legacy, Steam'de %85 indirimle 8.99 USD (376,60 TL) oldu. Şu ana kadarki en yüksek indirimi. Yakın dönemde 14 dolar verip almıştım, daha oynamadım...
Hala çok pahalı. İlla oynayacağım diyorsanız Gamepass'ta var 1 aylık üyelik alıp oynayın zaten sonra dönüp bakmazsınız bile. Ben ₺50 civarına düşünce ayıp olmasın diye Steamden almayı planlıyorum.
Hala çok pahalı. İlla oynayacağım diyorsanız Gamepass'ta var 1 aylık üyelik alıp oynayın zaten sonra dönüp bakmazsınız bile. Ben ₺50 civarına düşünce ayıp olmasın diye Steamden almayı planlıyorum.
Ucuza kod alabileceğiniz yollar var ek olarak 1 ayda 2. oyunu oynayacaksanız hala uyguna geliyor. Ayrıca ayıp değil çünkü oyun güzel bir oyun değil. Harry Potter evrenini çok seven bir kişi olarak söylüyorum bunu. Gidin 20 sene önce yapılmış Harry Potter oyunlarını oynayın daha kaliteli.
Ucuza kod alabileceğiniz yollar var ek olarak 1 ayda 2. oyunu oynayacaksanız hala uyguna geliyor. Dayılar oyun cidden kötü. Antrikot alıp suda haşlayıp tuz bile atmadan yemişsin gibi tat veriyor oyun. Malzeme güzel uygulanış leş.