Geraltın kılıcı
Üstün
Deneme amaçlı indirilebilir veya paranız yoksa indirilebilir.
Deneme amaçlı indirilebilir veya paranız yoksa indirilebilir.
Sırf Harry Potter diye alınmaz. 5. kez Witcher 3 oynarım daha iyi.
Hocam bence Witcher 2'den başlayarak oynayın.
Sırf Harry Potter diye alınmaz. 5. kez Witcher 3 oynarım daha iyi.
Harry Potter evrenine her zaman uzak kaldım. Eşim, dostum herkes Harry Potter diye ölürken ben hala Orta dünyayı savunmaya devam ediyorum. Soyumuz azalıyor ama olsun
Bence Crackli oynasın. Beğenirse alsın. Ayrıca Middle-Earth'ün adamakıllı bir oyunu yok. Üzücü bir durum bence.Harry Potter evrenine her zaman uzak kaldım. Eşim, dostum herkes Harry Potter diye ölürken ben hala Orta dünyayı savunmaya devam ediyorum. Soyumuz azalıyor ama olsun
Eğer bir oyun incelemesi yapacak olursam, kesinlikle The Witcher 2-3 oyunlarını tavsiye ederim. Daha önce Hogwarts Legacy'yi satın almıştım, ancak beni sarmayınca iade ettim. Bu noktada her zaman şu görüşü savunuyorum:
Bir oyun ilgini çekiyorsa ya da almayı düşünüyorsan, "Alsam mı, almasam mı?" diye başkalarına sormak yerine doğrudan satın al. Sonuçta iade etme hakkın var. Yarım saat dene, eğer seni sarmadıysa iade et ve geç. @Charles Smith
Sonuçta iade etme hakkın var. Yarım saat dene, eğer seni sarmadıysa iade et ve geç
Bence Crackli oynasın. Beğenirse alsın. Ayrıca Middle-Earth'ün adamakıllı bir oyunu yok. Üzücü bir durum bence.
Bence Crackli oynasın. Beğenirse alsın. Ayrıca Middle-Earth'ün adamakıllı bir oyunu yok. Üzücü bir durum bence.