Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Naval Trade'i kapatın öküz gibi convoy raid yiyorsunuz Allies tarafından. Ayrıca o cepheye o kadar asker yığmak attrition yaratır birliklerini etkisiz kılar. Oraya sağlamından 2x24'lük piyade yeter ve artardı uçak üstünlüğüyle birlikte. Sürekli line attack vermek keza sana sürekli ekipman ve manpower kaybetmene sebep olur özellikle Fransa'nın ve Sovyet'in etten duvardan ordusu karşısında. Eğer baştan oyun planını yanlış yaptıysan yani uçak basmadıysan ya da anti-air araştırıp basmadıysan biraz bombalanmak ve hatta CAS damage yemek zorunda kalacaksın. Ayrıca uçaklar ve tanklar petrolsüz bir işe yaramaz.
Line attack'ları öncelikle durdur. Artilery'e aban ve piyade template'ini 50-60 organizasyon arasında en az 2-3 artilery'li bir template hazırla ki sağlam bi soft attack'ın olsun. Daha sonrasında uçak basabiliyorsan bas çünkü uçak kadar OP bir şey görmedim bu oyunda özellikle de single'da. 700 saatim var ve tank bastığım çok nadirdir. Hep uçak piyade kombosu yaparım yere 100-200 CAS vurup alayını dağlarım. Seni de kurtaracak şey basitçe sağlam piyade ve CAS damage olur. Ayrıca single-player oyunda combat width vs. çok kafaya takma fazla detaya kaçıyor. Single oyunda zaten AI o kadar basit ki bi denizi bombalıyorsun tüm donanmayı oraya çekiyor boş bıraktığı yerden naval invasion support alıp çıkartma alıyorsun vs.
Line attack'ları öncelikle durdur. Artilery'e aban ve piyade template'ini 50-60 organizasyon arasında en az 2-3 artilery'li bir template hazırla ki sağlam bi soft attack'ın olsun. Daha sonrasında uçak basabiliyorsan bas çünkü uçak kadar OP bir şey görmedim bu oyunda özellikle de single'da. 700 saatim var ve tank bastığım çok nadirdir. Hep uçak piyade kombosu yaparım yere 100-200 CAS vurup alayını dağlarım. Seni de kurtaracak şey basitçe sağlam piyade ve CAS damage olur. Ayrıca single-player oyunda combat width vs. çok kafaya takma fazla detaya kaçıyor. Single oyunda zaten AI o kadar basit ki bi denizi bombalıyorsun tüm donanmayı oraya çekiyor boş bıraktığı yerden naval invasion support alıp çıkartma alıyorsun vs.
- Makaleler
- 1
Eki Görüntüle 14161
Eki Görüntüle 14160
Hiçbir şekilde lojistiği düzeltemiyorum.
Hava üstünlüğünü de alamadım.
Hocam Drive'dan savei paylaşabilir misiniz? Kurtarması eğlenceli bir save olur gibi gözüküyor hem yanlış yaptığın yerleri söylerim. Kullandığın modları da belirt atarsan.
Fransa işgali için en iyi savaş genişliği 21-42'dir. 15 med 5 motorize yapabilirsin. Lojistik için Lüxemburg alınabilir ve biraz birlik kaydır çok birlik koymuşsun. İnternetten ortalama bir orta tank şasesi bak ve dediğim şekilde birlik dizaynını oluştur. Örnek template için şunu bırakabilirim.
- Makaleler
- 25
- Makaleler
- 1
Fransa işgali için en iyi savaş genişliği 21-42'dir. 15 med 5 motorize yapabilirsin. Lojistik için Lüxemburg alınabilir ve biraz birlik kaydır çok birlik koymuşsun. İnternetten ortalama bir orta tank şasesi bak ve dediğim şekilde birlik dizaynını oluştur. Örnek template için şunu bırakabilirim.
Eki Görüntüle 14172
Doktrin yoksa organizasyondan eline alır bu template hocam böyle önemli detayları atlamayın.
42W Tankı Polonya savaşında, 39 yılında bile 2 birlik yetiştirirsin. Kendim zaten buna benzer template ile oynuyordum. İlerlemen gereken yerlerin %75'i orman olan cephede kullanma bakalım 21-42 penaltıyı ye. Sovyet cephesi için 4 ayrı cw bile yapman gerekiyor o cephe bambaşka bir olay zaten. CW sistemi ilk değiştiğinde sayı üstünlüğü metaydı. Sayı üstünlüğünü kapmak için en yüksek 30W spamlıyorlardı. Ona ne oldu bilmiyorum.@dararan Ezbere bilgi bu. 42W tamamen 1944-45 Sovyet/Amerika savaşı için geçerli olsa bile o kadar division'a yetecek tank veya manpower yok, supply line da yok.
Motorize arttırdığında hp ve org toparlıyor. 36 org ve 160 hp yerine en azından 200 hp de iş görür fakat breakthrough çok yüksek. Hava dışında damage yemez bu tank saldırıda. Vanilla Alman şirketleri ne buff verirler geliştirildiğinde bilmiyorum.Doktrin yoksa organizasyondan eline alır bu template hocam böyle önemli detayları atlamayın.
Şu HOI4 konuları canımı yıllar sonra HOI4 çektirdi bir ara girip oynayayım buraya da atarım bir şeyler.
- Makaleler
- 25
"4 ayrı cw bile yapman gerekiyor" bunu ilk defa sizden duyuyorum. O kadar saat HOI4'üm var, o kadar başarım da mevcut fakat 1 klasik savaş için 4 farklı combat width template'i yapıp, bunu basıyor olmak çok saçma geldi. Siz, doğrusunu bildiğinizi yapın ve tavsiye edin öyleyse.
Singleda yapmak zorunda değilsin tabi. Bu kadar takılıyorsan o zaman 4 tane farklı yapabilirsin Sovyete karşı. Bir de şimdi arkadaşımla konuşurken fark etttim, arazilerin cwlerini değiştirmişler. Mesela forest ilk düzenlemede 84w iken şu an 60w olmuş. O yüzden 42W tank yerine 30W daha iyi olacaktır artık. Benim de 1400 1500 saat civarı oyun sürem var sadece Steam'de 700 saat olması lazım NSB ve BBA ile her şey değişti. Eskiden 3 tür birlik yapardın, şimdi her arazi için farklı birlik dizaynı yapman gerekiyor multilerde."4 ayrı cw bile yapman gerekiyor" bunu ilk defa sizden duyuyorum. O kadar saat HOI4'üm var, o kadar başarım da mevcut fakat 1 klasik savaş için 4 farklı combat width template'i yapıp, bunu basıyor olmak çok saçma geldi. Siz, doğrusunu bildiğinizi yapın ve tavsiye edin öyleyse.
- Makaleler
- 10
1. petrol yok.
2. hava üstünlüğü yok.
3. lojistik yok.
4. yüksek ihtimal divisionların içi boş.
5. tren yok diye düşünüyorum.
6. dümdüz line attack vermişsin incircle alman gerekirdi cepheyi.
2. hava üstünlüğü yok.
3. lojistik yok.
4. yüksek ihtimal divisionların içi boş.
5. tren yok diye düşünüyorum.
6. dümdüz line attack vermişsin incircle alman gerekirdi cepheyi.
- Makaleler
- 2
Hocam, Türkçe yamayı atabilir misiniz?
Yeni konular
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
-
-