Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

losxy0

Yetkin
20240128023016_1.webp

20240128023128_1.webp

Fransa ölümüne tüm bölüklerini üzerime yığıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Naval Trade'i kapatın öküz gibi convoy raid yiyorsunuz Allies tarafından. Ayrıca o cepheye o kadar asker yığmak attrition yaratır birliklerini etkisiz kılar. Oraya sağlamından 2x24'lük piyade yeter ve artardı uçak üstünlüğüyle birlikte. Sürekli line attack vermek keza sana sürekli ekipman ve manpower kaybetmene sebep olur özellikle Fransa'nın ve Sovyet'in etten duvardan ordusu karşısında. Eğer baştan oyun planını yanlış yaptıysan yani uçak basmadıysan ya da anti-air araştırıp basmadıysan biraz bombalanmak ve hatta CAS damage yemek zorunda kalacaksın. Ayrıca uçaklar ve tanklar petrolsüz bir işe yaramaz.

Line attack'ları öncelikle durdur. Artilery'e aban ve piyade template'ini 50-60 organizasyon arasında en az 2-3 artilery'li bir template hazırla ki sağlam bi soft attack'ın olsun. Daha sonrasında uçak basabiliyorsan bas çünkü uçak kadar OP bir şey görmedim bu oyunda özellikle de single'da. 700 saatim var ve tank bastığım çok nadirdir. Hep uçak piyade kombosu yaparım yere 100-200 CAS vurup alayını dağlarım. Seni de kurtaracak şey basitçe sağlam piyade ve CAS damage olur. Ayrıca single-player oyunda combat width vs. çok kafaya takma fazla detaya kaçıyor. Single oyunda zaten AI o kadar basit ki bi denizi bombalıyorsun tüm donanmayı oraya çekiyor boş bıraktığı yerden naval invasion support alıp çıkartma alıyorsun vs.
Yakın hava desteği falan var hocam. Lastik basmasını vs. bilmiyorum.

Rafineri araştırmalarından lastik araştırmalarını yapıp rafineri basmanız lazım hocam. Ayrıca Almanya da rafineri başına +2 lastik ekleyen focus var onu alırsanız araştırmalarla beraber Almanya rafineri başına 5-6 tane lastik basabiliyor. 10 tane rafineriyle tüm lastik ihtiyacını hem uçak için hem motorize için karşılarsın. Savaş başladığında convoy raidden dolayı basmazsan alamıyorsun lastik bu sefer hiç uçakta basamıyorsun.

Close Air Support yakın hava desteği uçağı.

Rafineri araştırmalarından lastik araştırmalarını yapıp rafineri basmanız lazım hocam. Ayrıca Almanya da rafineri başına +2 lastik ekleyen focus var onu alırsanız araştırmalarla beraber Almanya rafineri başına 5-6 tane lastik basabiliyor. 10 tane rafineriyle tüm lastik ihtiyacını hem uçak için hem motorize için karşılarsın. Savaş başladığında convoy RAID'den dolayı basmazsan alamıyorsun lastik bu sefer hiç uçakta basamıyorsun.

Close Air Support yakın hava desteği uçağı.

Ben Full ondan basıyorum hocam :D basmayayım o zaman. Ne basmamı önerirsiniz 1936-37-38'de?

Ben Full ondan basıyorum hocam :D basmayayım o zaman. Ne basmamı önerirsiniz 1936-37-38'de?
38 e kadar sivil bas 38 den sonra askeri bas. Savaşa yakınlaştığın zaman biraz rafineri ve silo bas. Petrol işaretine geldiğinde ne kadar birim petrol kapasiten olduğu yazar en az 1 milyon birim petrolün olacak kadar silo basıp savaşa siloların doluyken gir.

Değerli dostlarım. Dediğiniz şeyleri yapınca 50 division ile yardım geçtim. @dararan tank templatesi çok işe yaradı reis çok sağ ol uçuyorum resmen :D hepinize çok teşekkürler.

Arkadaşlar şimdi sıfırdan başladım. Fabrikadan CAS mı basayım small mı basayım?

Son düzenleme:
Değerli dostlarım. Dediğiniz şeyleri yapınca 50 division ile yardım geçtim. @dararan tank templatesi çok işe yaradı reis çok sağ ol uçuyorum resmen :D hepinize çok teşekkürler.

Arkadaşlar şimdi sıfırdan başladım. Fabrikadan CAS mı basayım small mı basayım?
Uçak için DLC'niz varsa oyun başındaki uçakları basma, 10 20 hava deneyimi kasıp onları geliştir öyle bas. 42W tanklar yaklaşık 4 hafta önce falan metadan düşmüş gördüğüm kadarıyla. Artık 30-35W tanklar basılırsa daha mantıklı olur. Tabi o tank AI için halen yeterli, o ayrı.

Evet bir Steam rehberi ile karşılaştım, 1.13.5 güncellemesi ile değiştirmişler arazilerin savaş genişliğini. Rehberde temel bilgiler verilmiş. Yanında yeni birlik dizaynları ve bazılarını beğenmesem de (1938 Medium Tank dizaynı gibi) bir dolu farklı işlevde tank şaseleri.

Son düzenleme: