Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

losxy0

Yetkin
Kafayı yemek üzereyim. Ya -16K diyor ya da -18K. Çözümü yok mu bunun?

Dosya Ekleri

• 20240113165516_1.webp
    20240113165516_1.webp
    411,1 KB · Görüntüleme: 161
Çözüm
Hocam asker basmayı iptal ettim ve bir anda 3.8K'ya yükseldi.
İptal etmeseydiniz keşke. Daha yıl 1936 o silah açığı daha artacak çünkü çok fazla asker basmanız gerekiyor. Bıyıklı abimizin Avusturya ve Çekleri yemesi için yerde 500 bin ve 750 bin asker bulunmalı. Siz bu yıllarda silah açığını takmayın, 1939'a kadar vaktiniz var. Avusturya ve Çekoslovakya devletlerini focusla aldığınızda sadece toprak ve fabrika değil, yüksek miktarda silah da alıyorsunuz.
Lojistik logosunun yanında tank sekmesi yok bende hocam. 22 division basıyorum şu anda.

Berlin'de basıyorum.
Normal. Asker basarsanız ekipman harcar. Ayrıca altta basılmış askerlerinizi eğitime verdiğinizi görüyorum. Onların eğitimini durdurup eğitim tuşuna basarken Shift tuşuna da basın. Böylece eğitimi tamamlanmış olan askerler eğitimi bırakır ve boşa ekipman kaybetmezsiniz. Tank sekmesi derken bundan bahsetmiştim
1705155000847.webp
.

Normal. Asker basarsanız ekipman harcar. Ayrıca altta basılmış askerlerinizi eğitime verdiğinizi görüyorum. Onların eğitimini durdurup eğitim tuşuna basarken Shift tuşuna da basın. Böylece eğitimi tamamlanmış olan askerler eğitimi bırakır ve boşa ekipman kaybetmezsiniz. Tank sekmesi derken bundan bahsetmiştim Eki Görüntüle 9773.

Bu şekilde mi yapayım? (hocam 50-60 saatim var o yüzden cahilim :D)

Dosya Ekleri

• 20240113171216_1.webp
    20240113171216_1.webp
    417,9 KB · Görüntüleme: 107
İptal etmeseydiniz keşke. Daha yıl 1936 o silah açığı daha artacak çünkü çok fazla asker basmanız gerekiyor. Bıyıklı abimizin Avusturya ve Çekleri yemesi için yerde 500 bin ve 750 bin asker bulunmalı. Siz bu yıllarda silah açığını takmayın, 1939'a kadar vaktiniz var. Avusturya ve Çekoslovakya devletlerini focusla aldığınızda sadece toprak ve fabrika değil, yüksek miktarda silah da alıyorsunuz.

Çözüm
İptal etmeseydiniz keşke. Daha yıl 1936 o silah açığı daha artacak çünkü çok fazla asker basmanız gerekiyor. Bıyıklı abimizin Avusturya ve çekleri yemesi için yerde 500 bin ve 750 bin asker bulunmalı. Siz bu yıllarda silah açığını takmayın, 1939'a kadar vaktiniz var. Avusturya ve Çekoslovakya devletlerini focusla aldığınızda sadece toprak ve fabrika değil, yüksek miktarda silah da alıyorsunuz.

Hocam iptal etmezsem bile ekipman eksik falan diyor. Yani yarıda kalıyor eğitilmiyor.