Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
İptal etmeseydiniz keşke. Daha yıl 1936 o silah açığı daha artacak çünkü çok fazla asker basmanız gerekiyor. Bıyıklı abimizin Avusturya ve Çekleri yemesi için yerde 500 bin ve 750 bin asker bulunmalı. Siz bu yıllarda silah açığını takmayın, 1939'a kadar vaktiniz var. Avusturya ve Çekoslovakya devletlerini focusla aldığınızda sadece toprak ve fabrika değil, yüksek miktarda silah da alıyorsunuz.Hocam asker basmayı iptal ettim ve bir anda 3.8K'ya yükseldi.
Asker mi basıyorsunuz? Lojistiklere baktığın kitap sekmesinin yanındaki tank sekmesinin ekran görüntüsünü atın.
losxy0
Yetkin
Asker mi basıyorsunuz? Lojistiklere baktığın kitap sekmesinin yanındaki tank sekmesinin ekran görüntüsünü atın.
Lojistik logosunun yanında tank sekmesi yok bende hocam. 22 division basıyorum şu anda.
Berlin'de basıyorum.
Normal. Asker basarsanız ekipman harcar. Ayrıca altta basılmış askerlerinizi eğitime verdiğinizi görüyorum. Onların eğitimini durdurup eğitim tuşuna basarken Shift tuşuna da basın. Böylece eğitimi tamamlanmış olan askerler eğitimi bırakır ve boşa ekipman kaybetmezsiniz. Tank sekmesi derken bundan bahsetmiştimLojistik logosunun yanında tank sekmesi yok bende hocam. 22 division basıyorum şu anda.
Berlin'de basıyorum.
losxy0
Yetkin
Hocam asker basmayı iptal ettim ve bir anda 3.8K'ya yükseldi.
Bu şekilde mi yapayım? (hocam 50-60 saatim var o yüzden cahilim
)
Normal. Asker basarsanız ekipman harcar. Ayrıca altta basılmış askerlerinizi eğitime verdiğinizi görüyorum. Onların eğitimini durdurup eğitim tuşuna basarken Shift tuşuna da basın. Böylece eğitimi tamamlanmış olan askerler eğitimi bırakır ve boşa ekipman kaybetmezsiniz. Tank sekmesi derken bundan bahsetmiştim Eki Görüntüle 9773.
Bu şekilde mi yapayım? (hocam 50-60 saatim var o yüzden cahilim
Dosya Ekleri
İptal etmeseydiniz keşke. Daha yıl 1936 o silah açığı daha artacak çünkü çok fazla asker basmanız gerekiyor. Bıyıklı abimizin Avusturya ve Çekleri yemesi için yerde 500 bin ve 750 bin asker bulunmalı. Siz bu yıllarda silah açığını takmayın, 1939'a kadar vaktiniz var. Avusturya ve Çekoslovakya devletlerini focusla aldığınızda sadece toprak ve fabrika değil, yüksek miktarda silah da alıyorsunuz.Hocam asker basmayı iptal ettim ve bir anda 3.8K'ya yükseldi.
- Makaleler
- 3
Asker eğitirsen o askerlere silah vermen gerekir değil mi? Taş atmayacaklarına göre 
losxy0
Yetkin
İptal etmeseydiniz keşke. Daha yıl 1936 o silah açığı daha artacak çünkü çok fazla asker basmanız gerekiyor. Bıyıklı abimizin Avusturya ve çekleri yemesi için yerde 500 bin ve 750 bin asker bulunmalı. Siz bu yıllarda silah açığını takmayın, 1939'a kadar vaktiniz var. Avusturya ve Çekoslovakya devletlerini focusla aldığınızda sadece toprak ve fabrika değil, yüksek miktarda silah da alıyorsunuz.
Hocam iptal etmezsem bile ekipman eksik falan diyor. Yani yarıda kalıyor eğitilmiyor.
Ekipman geldikçe devam eder o. Üretim sekmenizi atabilir misiniz? Bir göz atalım yanlış bir şey var mı diye.Hocam iptal etmezsem bile ekipman eksik falan diyor. Yani yarıda kalıyor eğitilmiyor.
losxy0
Yetkin
Ekipman geldikçe devam eder o. Üretim sekmenizi atabilir misiniz? Bir göz atalım yanlış bir şey var mı diye.
Bu şekilde hocam.