Detaylar
Kim cevapladı?Hayvanın bile, TR'deki insanlara göre daha fazla hakkı var. En azından hakkını arıyorlar.Olayın trajikomikliği yana bir hayvan severek olarak gerçekten sinirlendim ve üzüldüm..
Eki Görüntüle 30105
- Makaleler
- 7
Haklısınız tabi ki. Artık sahıs da nasıl bir psikolojiye sahipse.Olayın trajikomikliği yana bir hayvan severek olarak gerçekten sinirlendim ve üzüldüm..
Eki Görüntüle 30105
Bu arada başka bir boyuta daha değinmek isterim. Maalesef itibarımız gün gittikçe yok oluyor fark ettiyseniz. Yakında yurtdışında yaşayacak bir Türk olarak stereotip söylemler ve ırkçılıklarla karşılaşacak mıyım merak içindeyim açıkçası. Demesinler birde siz inek s*kiyormuşsunuz vs gibi şeyler.
- Makaleler
- 1
Aynı kasadan ülkemizde çokça var maalesef. Bu gibi durumlarda kimsenin gözünün yaşına bakılmamalı. Gerçi bu kişinin cezalandırılması için dünyevi adaletten pek ümitli değilim. Eğer varsa ölümden sonraki hayatı sonsuz azapla dolar umarım.
Ateist biri olarak isterdim açıkçası ama gerçek olmayan bir hayal sadece maalesef.Eğer varsa ölümden sonraki hayatı sonsuz azapla dolar umarım.
Goat fucker diyorlar zaten.Bu arada başka bir boyuta daha değinmek isterim. Maalesef itibarımız gün gittikçe yok oluyor fark ettiyseniz. Yakında yurtdışında yaşayacak bir Türk olarak stereotip söylemler ve ırkçılıklarla karşılaşacak mıyım merak içindeyim açıkçası. Demesinler birde siz inek s*kiyormuşsunuz vs gibi şeyler.
BurakBirinci
Üstün
- Makaleler
- 15
Gerçekten haberlere şöyleyim artık ya. Bir insan neden bunu yapar ki? İnsan demeye bile dilim var mıyor.
- Makaleler
- 1
İtibar mitibar kalmadı, başına bir şey gelirse tek başınasın.Maalesef itibarımız gün gittikçe yok oluyor fark ettiyseniz.