Holokost'u kanıtlayan belgeler ve videolar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Stardew Valley
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 479

Stardew Valley

Deneyimli
Yer
Krasnoyarsk
Asya'da, Yahudilere uygulanandan çok daha organize ve insanlık dışı muameleler olduğu malum. Yahudi vahşeti daha medyatik sadece.

Alakası yok. Holokost'ta 6 milyon kişi öldü, Gazze'de 70 bin kişi öldü. (Gazze'yi küçümsemiyorum ora içinde bir konu açmayın düşünüyorum zaten.)

Son düzenleyen: Moderatör:
@Stardew Valley 2. Dünya Savaşı'ndaki Asya cephesinden bahsetmiştim. Yanlış değilsem sadece Japonların, Çin'i işgal etmesi 15-20 milyon sivilin katledilmesine neden oldu. Daha yapılan tecavüz, kıyım ve işkencelerden söz etmiyorum bile.

Gazze Asya'ya taşındı da haberimiz mi yok? Japonya / Çin'den bahsediyor. Keza ABD'nin Irak, Vietnam ve Afganistan işgali sırasında yapılanları da bir araştırın. Aynı şekilde ABD'nin keşfi ve fethi döneminde kızılderili ve yerli halka yapılanlar, ingilizlerin Hindistan'da, Fransız, ispanyol, portekizli denizcilerin keşif dönemi yaptığı katliamlar. Veya Dünya Savaşı zamanı ermenilerin doğu ve güneydoğu'da yaptıklarını birinci ağızdan bir okuyun bence. Talat paşanın hatıraları buna örnek. Nazilerin yaptıklarını asla onaylamıyorum ama onları bu kadar eleştiren toplumlar dönüp kendi tarihlerine de bir baksınlar, onlar hakkında da konuşsunlar. Yer yüzünde hemen her millet katliam yapmış maalesef. Roma dönemi isyanları, Moğol akınları, arapların Orta Asya seferlerindeki Türk katliamları vs. saymakla bitmez. 2. Dünya Savaşı'nı kazanan almanlar olsaydı şu an bambaşka bir tarih ve haber satırları okuyor olacaktık. Çok takılmaya gerek yok o yüzden. Kazanan kaybedeni yerin dibine sokuyor.

Videonun başlığına da ''Almanlar asla affedilmeyecek'' yazmışlar. Komik. Kendileri katliam yapınca sıkıntı yok ama almanlara gelince affedilmeyecekler öyle mi Eleştireceksek herkesi eleştireceğiz ve ona göre konuşacağız.

Tarihin gördüğü en ağır soykırım. Her ne kadar Yahudi'leri gram sevmesem de, insanlık tarihinin en unutulmayacak olaylarından birisi.

O zaman Birleşmiş Milletler yoktu, yani yargılanmayacaklar.

Evet, Japon İmparatorluğu da 3 ana mihver devletinden biridir yani Nazilerle ittifak olanlar.

Amerikalılar Japonlara yaptı affedildi, Irak, Suriye, Mısır ve körfez ülkelerine girdiler affedildi. Ruslar’ın Çerkez soykırımı affedildi, İngiliz ve İspanyolların yeni dünyada yaptıkları affedildi ama ne hikmetse bir tek Almanlar dert oldu. Olay kimin ne yaptığından ziyade kime yapıldığı. Yahudiler bu Dünya için baş belası bir ırk bu bir gerçek. ABD, II. Dünya savaşı ile yeni bir düzen kurdu ve Avrupayı kontrol etmenin en kolay yolu Almanları kontrol etmekten geçiyor. Bugün Avrupa’da en çok Amerikan üssü bulunduran ülke Almanya. Bu sebeple Almanların üzerine çok gidiyorlar işte. Avrupa, ABD’den bağımsız olacaksa bunun tek yolu güçlü bir Almanya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…