Hometech Cetrix Tesla tablet satın aldım, içinde Windows yoktu. USB çoklayıcı da yok. Windows kurulum ekranına dokunmatik sürücüsü nasıl yükleyebilirim?
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten gördüğüm kadarıyla Deployment Toolkit'in böyle bir özelliği var ancak benim bilgimi aşıyor benim için en azından komplex bir durum, videosunu internetten buldum atıyorum. Anlattığım şekilde olur diye düşünmüştüm uğraştırdım özür.
Ama yine de, sürücüler olmadığı için dokunmatik, ağ ve diğer şeyler hiç çalışmıyor.
Donanım kimliğinden araştırma yapmayı denesenize hocam belki sonuç alırdınız sanki.Ama yine de, sürücüler olmadığı için dokunmatik, ağ ve diğer şeyler hiç çalışmıyor.
Hocam olay o değil, sürücüyü nasıl oraya göndereceğim? Bir tane USB yeri var ve sadece fareyi takabiliyorum. Sürücüleri buldum zaten.Donanım kimliğinden araştırma yapmayı denesenize hocam belki sonuç alırdınız sanki.
Geçen başka bir modeli olan 620C'nin Driverlerini bulmuştuk başka bir forumda onu paylaşıyorum ses sürücüsü bir ihtimal aynı olabilir diye isterseniz deneyin.
![]()
Hocam donanım kimliğini ben de aramayı denedim. Nedense hep Intel'in sürücüleri var. Realtek gibi Wi-Fi sürücüleri görünmüyor. BIOS'da bir ayar olabilir mi? Bilmiyorum çok değişik bir cihaz.@Thomas Musk
Eğer ki donanım kimliğini paylaşırsanız ben de buradan aramayı deneyebilirim. Tahmin ediyorum ki fason bir şekilde gelmiş bir cihazdır ve başka markalar adında aynı veya benzer çipin kullanılma ihtimali çok yüksek, HT’in sadece kendine özgü donanımına üretilebilecek kadar büyük bir üretici olduğunu sanmıyorum açıkçası.
Keşke olsa hocam, bugün geldi ve böyle bir sorun yaşadım.
Göndermeyeceğim zaten. Söylenip dursunlar. Hatta bir konu açmıştım, onu atayım.Geçen yıl sizin gibi sorun yaşıyan biri servise göndermiş, servis sormadan gereksiz parça değişimi yapıp ücret çıkarmışlar. Sakın servise gönderip tongaya düşmeyin.
![]()
Hometech Tesla Cetrix Tabletimde Driver Sorunu Yaşıyorum
Hometech için yazılan 'Hometech Tesla Cetrix Tabletimde Driver Sorunu Yaşıyorum' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Hometech hakkında şikayet yazmak...www.sikayetvar.com