Eskiden atılıyordu. Artık atılmıyor.
LoL hakkımda bilgim yok. 20-25k arası S24 FE bakın Türkiye cihazı olarak.
Yeni modellere atılamıyor.
Instagram'da bir elemanla konuştum A36-A56 alacağına S24 FE al dedide. Ne bileyim pek alasım gelmiyor s serisi.
Eskiden atılıyordu. Artık atılmıyor.
LoL hakkımda bilgim yok. 20-25k arası S24 FE bakın Türkiye cihazı olarak.
Yeni modellere atılamıyor.
S serisi çok daha iyi. S24FE iPhone 16e, 15 gibi telefonlardan daha iyi.Instagram'da bir elemanla konuştum A36-A56 alacağına S24 FE al dedide. Ne bileyim pek alasım gelmiyor s serisi.
S serisi çok daha iyi. S24 FE iPhone 16e, 15 gibi telefonlardan daha iyi.
16'dan değil tabii.
A34 çokta iyi değil bence. A34’den sonra toparladı Samsung A serisini. Zorunlu olmadıkça bütçe olduğu sürece A serisi önermiyorum ben.Anladım olabilir alabilirim.
Anneme 1 ay önce ikinci el değişensiz sarı 128 GB A34 aldık oda çok güzel hoşuma gitti.
Ama benim A36 falan almak istememin sebebi işlemcisinden dolayı. A34 Snapdragon olsaydı ondan alacaktım diretk.
Zaten pek oyun oynadığım yok yani. Ayda yılda 1 kez PUBG giriyorum. Clash Royale, Growtopia, Fifa Mobile var bide.A34 çokta iyi değil bence. A34’den sonra toparladı Samsung A serisini. Zorunlu olmadıkça bütçe olduğu sürece A serisi önermiyorum ben.
A serisi günlük kullanım için.
S24FE falan daha mantıklı o zaman. S serisi daha uzun ömürlü. Yurt dışı IMEI durumundan dolayı Google Pixel 9 serisine bakabilirsinix.Zaten pek oyun oynadığım yok yani. Ayda yılda 1 kez PUBG giriyorum. Clash Royale, Growtopia, Fifa Mobile var bide.
S24 FE falan daha mantıklı o zaman. S serisi daha uzun ömürlü. Yurt dışı IMEI durumundan dolayı Google Pixel 9 serisine bakabilirsinix.