Makaleler
3
Yer
Ordu
Honor 400 Pro almayı kesin bir şekilde düşünüyorum. Elimde daha önce reball işlemi görmüş POCO X3 Pro mevcut ancak reball'i yapan tamircimin telefona zarar vermesi sonucu ılık sıcaklığa bile tahammülü yok ve donup takılmaya başlıyor. Üstüne de çok fazla donarsa ciddi ciddi sistem tamamen kendine zarar verip kullanılamaz hale geliyor. Fastboot ROM atmaktan başka da çözülemiyor. Bu sorunlardan bıktım ve Honor 400 Pro almaya karar verdim ancak Honor/Huawei markası hakkında pek bilgim yok. Markanın kendisi nasıldır? Kullandığı yazılım kaynaklı lag, donma, takılma, donanıma yük bindirme gibi sorunları var mı? Donanımsal olarak kronik bir arızası var mı? Yazılım - donanım uyumu nasıl? Kamera ve oyun performansı nasıldır acaba? Bana detaylı bilgi geçebilir misiniz bu cihaz hakkında?

İyidir. Fakat ben sevmiyorum ama benim sevmemem markayi kotu yapmiyor. Kotu bir marka degil.
Kullandığı yazılım kaynaklı lag, donma, takılma, donanıma yük bindirme gibi sorunları var mı?
Hayir, yok. Hatta Samsung'dan daha akici bir yazilima sahip.
Donanımsal olarak kronik bir arızası var mı?
Yok. Hat cekmeme gibi bariz kronik sorunu bulunmuyor.
Yazılım - donanım uyumu nasıl?
Yazilim omru 2 yil kaldi sanirim tas catlasa. Yazilim destegi onemliyse almak pek mantikli degil. Donanim olarak SD Gen 3 ile geliyor. Sorun yasatmasi mumkun olmayan bir chipset.
Yani. Honor 400 ile aradaki fiyat farkinin hakkini vermiyor bana kalirsa. Kamera onemliyse bu fiyatlar S25 FE cok daha ustun bir telefon.
oyun performansı nasıldır acaba?
SD Gen 3'un acamayacagi oyun yok. Her oyunu sorunsuz oynatir. Kronik sorunlu oyunlar haric tabii.
Bana detaylı bilgi geçebilir misiniz bu cihaz hakkında?
Genel bir ozet gecmek gerekirse kamera ve guncelleme omru birinci oncelik degilse alinabilir.

Honor 400 Pro almayı kesin bir şekilde düşünüyorum. Elimde daha önce reball işlemi görmüş POCO X3 Pro mevcut ancak Reball'i yapan tamircimin telefona zarar vermesi sonucu ılık sıcaklığa bile tahammülü yok ve donup takılmaya başlıyor. Üstüne de çok fazla donarsa ciddi ciddi sistem tamamen kendine zarar verip kullanılamaz hale geliyor. Fastboot ROM atmaktan başka da çözülemiyor. Bu sorunlardan bıktım ve Honor 400 Pro almaya karar verdim ancak Honor/Huawei markası hakkında pek bilgim yok. Markanın kendisi nasıldır? Kullandığı yazılım kaynaklı lag, donma, takılma, donanıma yük bindirme gibi sorunları var mı? Donanımsal olarak kronik bir arızası var mı? Yazılım - donanım uyumu nasıl? Kamera ve oyun performansı nasıldır acaba? Bana detaylı bilgi geçebilir misiniz bu cihaz hakkında?

Genel olarak S25 FE daha mantıklı bir telefon. Nedenini istersen ayrıntılı bir şekilde anlatırım.

Genel olarak S25 FE daha mantıklı bir telefon. Nedenini istersen ayrıntılı bir şekilde anlatırım.
Neden mantıklı?
Yok. Hat cekmeme gibi bariz kronik sorunu bulunmuyor.
Yani özellikle işte donanımından yana hani CPU-RAM sorunu olup açılmama sorunu gibi işte UFS arızası gibi teknik problemler.
Yazilim omru 2 yil kaldi sanirim tas catlasa. Yazilim destegi onemliyse almak pek mantikli degil. Donanim olarak SD Gen 3 ile geliyor. Sorun yasatmasi mumkun olmayan bir chipset.
Yazılım olarak daha uzatılacağını duydum ama ne kadar doğru bilginiz var mı?
Yani. Honor 400 ile aradaki fiyat farkinin hakkini vermiyor bana kalirsa. Kamera onemliyse bu fiyatlar S25 FE cok daha ustun bir telefon.
Yerine S24 almak daha mantıklı deniyor da bu sebeple arada kaldım aslında.

Gayet güzel telefon performans ve optimizasyonu muazzam ama o kamera dizilimi ile çakma iPhone havası veriyor hayatta kullanmam. Gram özgünlük yok arayüzü de çakma iOS zaten.
iPhone'a benzemeyenini de kullandım ama hayrını göremedim. Pek sorun değil açıkçası. Arayüzü o kadar berbat ve iğrenç olmadığı sürece kullanabilirim.

Neden mantıklı?

Yani özellikle işte donanımından yana hani CPU-RAM sorunu olup açılmama sorunu gibi işte UFS arızası gibi teknik problemler.

Yazılım olarak daha uzatılacağını duydum ama ne kadar doğru bilginiz var mı?

Yerine S24 almak daha mantıklı deniyor da bu sebeple arada kaldım aslında.

iPhone'a benzemeyenini de kullandım ama hayrını göremedim. Pek sorun değil açıkçası. Arayüzü o kadar berbat ve iğrenç olmadığı sürece kullanabilirim.
Donanım sorunu yok. Olsa bile Honor pazarda kaldığı müddetçe servisle beraber parça değişimi yapılır. Yazılım hakkında o tür uzatma mevzusunu duymuştum. Fakat ne kadar doğru bilmiyorum. Uzayacağını sanmam. Çünkü karar bir kere alınmış oluyor pazarlar arasında. S24 yerine S25 FE almak daha mantıklı. Fakat donanım olarak S24 FE'nin birebir aynısı. Güncelleme ömrü 1 yıl fazla sadece.

Donanım sorunu yok. Olsa bile Honor pazarda kaldığı müddetçe servisle beraber parça değişimi yapılır. Yazılım hakkında o tür uzatma mevzusunu duymuştum. Fakat ne kadar doğru bilmiyorum. Uzayacağını sanmam. Çünkü karar bir kere alınmış oluyor pazarlar arasında. S24 yerine S25 FE almak daha mantıklı. Fakat donanım olarak S24 FE'nin birebir aynısı. Güncelleme ömrü 1 yıl fazla sadece.
Yukarıdaki arkadaş S25 FE daha mantıklı dedi ama aklım karıştı. Honor asla iş görmez mi? Ya da hani çok birbirlerine yakın cihazlar da işte Samsung daha bilindik diye mi öyle dedi anlamadım.

Yukarıdaki arkadaş S25 FE daha mantıklı dedi ama aklım karıştı. Honor asla iş görmez mi? Ya da hani çok birbirlerine yakın cihazlar da işte Samsung daha bilindik diye mi öyle dedi anlamadım.
Iki telefonda alinir ama Honor'un guncelleme sozunu bolgesel olarak vermesinden dolayi pek sicak bakmiyorum. S25 FE uzun surede daha fazla memnun edecek bir cihaz.