Rogue

Uzman
A56 ile Honor 400 arasında kaldım. Oyuncu telefonu aramadığım için POCO X7 Pro’yu da eledim. Gönlüm Honor 400’den yana; alacağım, çünkü bundan önceki telefonum Samsung M34 ile iyi şeyler yaşamadım. Uzun süre güncelleme desteği “faso fiso” deyip 1.5 sene sonunda kasmaya başlaması, kutu içeriğinin bayağı boş olması, 6000 mAh bataryanın 6000 gibi hissettirmemesi vs. Samsung tarafında canımı sıkmıştı. Ama yine de sormak istedim, hangisi daha tercih edilebilir diye.

Bende Honor 400 diyorum. Ama yazılımda bazı eksiklikler olabilir, mesela pili %80'e limitleme özelliği yoktu diye hatırlıyorum.

Yine de A56'dan daha mantıklı bir cihaz...

Batarya ve kamera önemli. Ama yazılım da önemli, Honor 400 çok mu geride kalır yazılım, optimizasyon konusunda?

A serisi alt segment bir cihaz yazılımdan pek bir şey bekleme. Honor 400 yazılım, kamera, batarya konusunda gayet iyi. Tabii Honor 400 bir Xiaomi 15 veya Samsung S25 olamaz. Bu fiyatlara en mantıklısı derim.

Her ne kadar Honor cihazların bootloader'ını açamasak da, Honor 400 genel olarak Galaxy A56'dan daha üstün (Batarya, Ekran, Kamera, Yazılım). Bu yüzden Honor 400'ü öneririm.

A56 ile Honor 400 arasında kaldım. Oyuncu telefonu aramadığım için POCO X7 Pro’yu da eledim. Gönlüm Honor 400’den yana; alacağım, çünkü bundan önceki telefonum Samsung M34 ile iyi şeyler yaşamadım. Uzun süre güncelleme desteği “faso fiso” deyip 1.5 sene sonunda kasmaya başlaması, kutu içeriğinin bayağı boş olması, 6000 mAh bataryanın 6000 gibi hissettirmemesi vs. Samsung tarafında canımı sıkmıştı. Ama yine de sormak istedim, hangisi daha tercih edilebilir diye.
Her ikiside mükemmel cihazdır. Birbirlerine yakınlar. Honor 400 biraz daha iyi gibi.