Serdar41

Uzman
Arkadaşlar 1 saattir uğraşıyorum bir türlü olmadı. Yeni QR kod verdiler yine olmadı. Operatör Turkcell. Hat babamın üstüne uzakta olduğumdan eSIM alalım dedim. Vallahi başımıza iş açtık şu an hattım yok. Nasıl çözebiliriz sorunu bilen var mı? Sorunun kaynağı nedir?

Arkadaşlar 1 saattir uğraşıyorum bir türlü olmadı. Yeni QR kod verdiler yine olmadı. Operatör Turkcell. Hat babamın üstüne uzakta olduğumdan eSIM alalım dedim. Vallahi başımıza iş açtık şu an hattım yok. Nasıl çözebiliriz sorunu bilen var mı? Sorunun kaynağı nedir?
Kronik olabilir o cihazlarda. Bununla ilgili bir sürü yazı ve şikayet gördüm. Honorda yardımcı olmuyormuş.

Telefonun ayarlar hücresel eSIM profillerinden eski tüm esımleri sil, telefonu kapatıp aç, sonra verilen QR kodu tara.
Turkcell'e hattın eSIM aktivasyonunun gerçekten tamamlandığını doğrulat. Gerekirse hattı iptal edip ESIM'i yeniden aktif ettir.
Telefonun yazılımını en güncel sürüme yükselt, operatör ayarlarını sıfırla, QR kodu tekrar tara.

Bunları yaparsan eSIM çalışması gerek yoksa fiziksel SIM takmak kaçınılmaz.
Aklında bulunsun.

Aynı telefona sahibim ve tam olarak aynı olayı yaşadım, bu cihazda eSIM sorunu mevcut. Türkiye'deki operatörlerin eSIM'leri çalışmıyor.