Honor Magic 7 Pro alınır mı?

@WaffenSoul, bekleyin. S26 Ultra çıkınca alırsınız. Başka maceraya girmeyin şahsen.

O zaman öyle yapayım hocam gereksiz maceraya girişip para mı hiç etmeyeyim.

Daha iyi olur. Eğer fiyatları değişmediyse ve garantin varsa 2.5k eğer garanti varsa +2.5k tutar.

Cihaz yurt dışı server kayıtlı olduğu için garantide 2.5 k ya değişim yaptırtacağım.

Magic 7 Pro alınır. Xiaomi 15 ile yaşadığınız "fiyasko" nedir?

Evet, daha mantıklı. Özellikle S26 ultrada güzel yenilikler olacak. Beklemesini tavsiye ederim.
S26 Ultra'da kaydadeğer bir yenilik olacağını sanmıyorum. Gelen sızıntılar da bunu kanıtlıyor.

Magic 7 Pro'nun rakibi 25 Ultra. Dolayısıyla S25 Plus ile kıyaslamak doğru değil. Google uyumsuzluğuyla uğraşırım dersen alınır.
Honor'da GMS servisleri rahatlıkla kullanılabiliyor. Huawei ile karıştırdınız herhalde. Yanlış bilgi vermeyelim.

S26 Ultra'da kaydadeğer bir yenilik olacağını sanmıyorum. Gelen sızıntılar da bunu kanıtlıyor.

Yeni kamera sensörleri, daha hızlı şarj, daha iyi ekran geliyor. Ki bu yenilikler gayet iyi 1 senelik gelişmeye göre.
Kendisi de S23 ultradan S26 ultraya geçince farkı çok rahat hissedecek.

Magic 7 Pro alınır. Xiaomi 15 ile yaşadığınız "fiyasko" nedir?

Her kullanıcı her telefonda aynı deneyimi yaşayamıyor. Bu her marka için geçerli.

Hocam amiral ve kompakt cihaz diye araştırıp güvenerek aldım. Netflix de widewine L1 yerine L3 sıkıntısı yaşadım. L 1 sertifikası desteklemedi ve 480p video oynatıyordu. Disney Plus da video açarken hata veriyordu. Cihazın gereksiz yere ısınması ilallah ettirdi. Global ROM zaten perişan halde. Rus ile Tayvan ROM kurdurdum. Malum eskisi gibi bl kilidi kolay açılamadığı için yazılımcıya para verip iş yaptırtmak gerekiyor. Bir yerinden tutsam bir yeri elimde kalıyordu açıkçası.

Kamerası falan cidden on numara cihazdı, cihazı adam edemezdim, elimdeki S23 ultrayı iyi ki satmadım ona döndüm tekrar. 3 yıllık cihazdan daha iyi performans alıyorum. Ne kadar donanımı iyi olursa olsun yazılım konusunda Xiaomi benim için sınıfta kalıyor. Bu yüzden Honor içinde tereddütlerim vardı.

Yeni kamera sensörleri, daha hızlı şarj, daha iyi ekran geliyor. Ki bu yenilikler gayet iyi 1 senelik gelişmeye göre.
Kendisi de S23 ultradan S26 ultraya geçince farkı çok rahat hissedecek.
Yeni kamera sensörü yok, aynı sensöre küçük bir ayar yapmışlar sadece. Daha hızlı şarj dediğin 65w. Zaten bilen bilir Samsung'ta 45w ile şarj sadece cihazı ilk taktığında oluyor, ondan sonra şarj hızı düşüyor. Pik değerinden ibaret. Ekranda bir CoE teknolojisine sahip bir OLED panel kullanılacağı söyleniyor ama net değil, iyi mi kötü mü görmek lazım. Öte yandan bataryada hiçbir değişiklik olmayacak. Yani S25 Ultra üzerine pek bir şey katacağını sanmıyorum. En belirgin ayrım işlemci değişikliği olacak. O da günlük kullanıcı için fark yaratmaz.

Ben TR garantili aldım. Bu sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım.

MagicOS sorun yaşatacak bir arayüz değil ama halı hazırda alıştığınız bir arayüz varsa oradan da devam etmek isteyebilirsiniz.

Son düzenleme:

HP2 sensörü getirildi. Yeni 3X sensör ve 5X lens te daha geniş diyafram açıklığı mevcut.
Daha hızlı şarj 65W ve destekleyen adaptörle 65W ile şarj edilir. Şarj hızı düşmez. Ekrandaki coe teknolojisi ve 3.nesil yansıma önleyici ekranı var. Coe teknolojisi ise bir üretim tekniği. Maliyeti düşürüyor ve daha ince ekranla geliyor demek. Ki bu geliştirmeler gayet iyi. Bunlara "bir fark yok" diyemezsin.

60W imiş bu arada, son sızıntılar öyle diyor. Dediğim gibi Samsung şarj hızlarından pek bir şey beklememek lazım. Bataryada bir geliştirme yapmak yerine cihazı inceltmek yanlış bir hamle olacaktır. Zaten daha hafif, ince cihaz isteyen Plus ve Edge modellerine yönelir. S24 Ultra'da benzer bir yansıma önleyici panel kullanılması, kumlu ekran sorununa yol açmıştı. Bakalım bu yeni nesil ekran nasıl gelecek. Ultra'yı iyice Plus'a benzettiler. Önce 10x optik zoom ve kavisli ekran kaldırıldı, şimdi de S Pen'i kaldıracaklar. Ultra'yı Ultra yapan özellikleri kaldırmak doğru bir hareket değil. Ilerlemesi gereken Ultra geriye gidiyor. Kaldı ki öncelik artık Z Fold ve Z Flip tarafına kaymış durumda. İlk geliştirmeleri onlar alıyor. Samsung'un Ultra'yı konumlandırma şekli biraz değişmiş görünüyor.

Samsung artık ultranın o odun hissiyatını istemiyor. S Pen kaldırılması ise daha büyük batarya koyulması için ama S26u da daha büyük batarya yoksa S Pen daha kalkmamıştır. Bütün cihazlar incelip hafifleyecekler illa. Bu yansıma önleyiciler daha yeni teknoloji ama bakalım ne olacak. Önceliklerini Z serisine verdiler evet. Yazılım kısmındada öyle. Önceden s serisi büyük güncellemeyi alırken artık Z serisi büyük güncellemeyi alıyor. Şarj hızları çok önemli değil 25W ile 30 40dk da şarj oluyor yeterli.

7 mm altında olacağı söyleniyor. Ama batarya kalacak ve S Pen kaldırılacak. Zaten o inceliğe S Pen sığmaz. Diğer markalar silikon karbon pillere geçerek incelip hafiflerken; batarya miktarını da artırıyorlar. Samsung'un bu konuda pek geliştirme yapmaya niyeti yok. Çünkü önce Apple'ın yapması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…