Arkadaşlar S26 serisini beklemeyeceğim. Hesap kitap yaptım ve Max 50-52K arası bütçem ile bu iki cihaz arasındaki seçimimi yapmam gerekiyor ama kafamda soru işaretleri var.
S23 ultrada 2K ekrana alıştım ve Honor da 1200 ekran var film vs veya normal kullanımda Samsung'un ekranını aratır mı?
Honor'un yetkili servisi nasıl? Herhangi bir sıkıntıda yardımcı olurlar mı?
S25 Plus'ı tercih etmemin sebebi düz ekran olması Honor'da kavisliymiş S23 ultrada bu kavis durumundan sıkılmıştım. Kırılmaz cam vs bulmak sıkıntı oluyor.
Kalem ve Zoom mevzularına pek girmediğim için Samsung tarafında Plus seçimi yaptım. Honor'da güzel lakin hiç kullanmadığım için kafam karıştı. Sonrasında pişman eder mi?

Arkadaşlar S26 serisini beklemeyeceğim. Hesap kitap yaptım ve Max 50-52K arası bütçem ile bu iki cihaz arasındaki seçimimi yapmam gerekiyor ama kafamda soru işaretleri var.
S23 ultrada 2K ekrana alıştım ve Honor da 1200 ekran var film vs veya normal kullanımda Samsung'un ekranını aratır mı?
S25 Plus'ı tercih etmemin sebebi düz ekran olması Honor'da kavisliymiş S23 ultrada bu kavis durumundan sıkılmıştım. Kırılmaz cam vs bulmak sıkıntı oluyor.
Kalem ve Zoom mevzularına pek girmediğim için Samsung tarafında Plus seçimi yaptım. Honor'da güzel lakin hiç kullanmadığım için kafam karıştı. Sonrasında pişman eder mi?
Honor'un ekranı, güzel baya canlı ve renkleri doğru veriyor. Canlı görürseniz siz de buna şahit olursunuz. Samsung'un ekranını aratmaz ama ekran yönünden tek sıkıntı olabilecek konu; kavisli olması dolayısıyla çatlama, kırılma gibi olası hasarlara daha açık olması. Aksesuar bulması da biraz zor. Türkiye ağı Samsung kadar geniş değil. Yardımcı illa ki olurlar ancak Samsung yetkili servisi daha iyi olabilir. Honor pişman etmez. Sizin gönlünüz S25+'tan yana gibi. Hayırlı olsun şimdiden.

Kavisli ekran güzel, bende beğeniyorum ama masraflı iş. Kırılırsa sıkıntı. Magic 7 Pro'nun ekranı güzel çok fark hissetmezsiniz. Honor'un yetkili servisini bilmiyorum ama akseuar kısmında kesin sorun yaşarsınız.
Yani bildiğinizden devam etmek isterseniz S25+,yeni deneyim için magic 7 Pro.
Şahsen S25+ alırsanız daha az risksiz iş yapmış olursunuz. Servis desteği kavisli ekran olmaması ve aksesuar çeşidinden dolayı. Yazılım konusundada Honor'da iyi ama One UI daha özelleştirilebilinir bir yazılım. Sizin tercihiniz.

Honor'un ekranı, güzel bayağı canlı ve renkleri doğru veriyor. Canlı görürseniz siz de buna şahit olursunuz. Samsung'un ekranını aratmaz ama ekran yönünden tek sıkıntı olabilecek konu; kavisli olması dolayısıyla çatlama, kırılma gibi olası hasarlara daha açık olması. Aksesuar bulması da biraz zor. Türkiye ağı Samsung kadar geniş değil. Yardımcı illaki olurlar ancak Samsung yetkili servisi daha iyi olabilir. Honor pişman etmez. Sizin gönlünüz S25+'tan yana gibi. Hayırlı olsun şimdiden.

Hocam Samsung'u bildiğim için Samsung tercihim. Kulaklık vs ekosistemimde Samsung. Bendeki biraz macera aramak S23 Ultra varken mi 15 aldım küçük ekran kullanayım diye meraktan yazılım vs mevzularından geri eski cihazıma döndüm. S23 Ultra da eskidi artık yeni bir cihaza 2026'dan önce geçmem gerekiyor kur arttığında zam geldiği zaman bütçemi maalesef artıramam. Honor'u da merak ediyorum açıkçası kavisli olması üzdü bu sıkıntıyı 23 ultrada hala çekiyorum, kılıf takarken sıkıntı çıkarırken sıkıntı sürekli cam yanlardan hava boşluğu yapıyor. S25 Plus düz ekran olduğu için de cazip geldi. Servis konusuda dediğiniz gibiyse o zaman cidden sıkıntılı. Samsung servis konusunda güzel bir firma. Kamera olayında bahsedenler oldu diğer forumlarda, ultradan plusa geçince kamera tatmin etmez dediler. Ultra almam için kafadan 20 k daha koymam gerekiyor ve bu işin sonu bucağı yok. Söylemek istediklerim bunlar. Cevabınız için teşekkür ederim.

Servis konusuda dediğiniz gibiyse o zaman cidden sıkıntılı. Samsung servis konusunda güzel bir firma.
Servis konusu belli olmaz. Biraz şansa ve teknis servisin yetkinliğine bakar. Son zamanlarda Samsung servisi ile sıkıntı yaşayanlar da oluyor. Örnek vermek gerekirse: