altayss

Üyecik
İyi akşamlar,

15K bütçem var Honor Pad V9, Samsung S10 FE ve iPad A16 arasında kaldım.

YKS sürecinde ders çalışmak için kullanacağım fakat herhangi bir sıkıntıyla uğraşmak istemiyorum. Kalem benim için önemli o yüzden iPad A16 bana pahalıya kaçıyor. Xiaomi Pad 7 önerdiler, onu da kalem seçeneğinden eledim. Huawei'yi ise Google sorunlarından dolayı ekedim. Geriye Honor ve Samsung kalıyor. Honor markasını daha önce duymadım ve kullanmadım. Kullanan varsa önerir misiniz? Kullanmadığımdan dolayı Samsung'un ekranı kötü olmasına rağmen ona daha sıcak bakıyorum. Ama V9'un özellikleri cezbetmiyor değil. Yani arkadaşlar açıkçası 1 aydır karar veremedim ve artık çok sıkıldım lütfen bana yardım edin 🙏🙏

Teşekkürler.

İyi akşamlar,

15k bütçem var Honor pad v9, Samsung S10 FE ve iPad A16 arasında kaldım.

YKS sürecinde ders çalışmak için kullanacağım fakat herhangi bir sıkıntıyla uğraşmak istemiyorum. Kalem benim için önemli o yüzden iPad A16 bana pahalıya kaçıyor. Xiaomi pad 7 önerdiler, onu da kalem seçeneğinden eledim. Huawei'yi ise Google sorunlarından dolayı ekedim. Geriye Honor ve Samsung kalıyor. Honor markasını daha önce duymadım ve kullanmadım. Kullanan varsa önerir misiniz? Kullanmadığımdan dolayı Samsung'un ekranı kötü olmasına rağmen ona daha sıcak bakıyorum. Ama v9'un özellikleri cezbetmiyor değil. Yani arkadaşlar açıkçası 1 aydır karar veremedim ve artık çok sıkıldım lütfen bana yardım edin 🙏🙏

Teşekkürler.

S10 FE çok daha iyi bir tercih. Pad V9 ekran olarak önde ama ders için kesinlikle S10 FE.

İyi akşamlar,

YKS sürecinde ders çalışmak için kullanacağım fakat herhangi bir sıkıntıyla uğraşmak istemiyorum. Kalem benim için önemli o yüzden iPad A16 bana pahalıya kaçıyor. Xiaomi pad 7 önerdiler, onu da kalem seçeneğinden eledim. Huawei'yi ise Google sorunlarından dolayı ekedim. Geriye Honor ve Samsung kalıyor. Honor markasını daha önce duymadım ve kullanmadım. Kullanan varsa önerir misiniz? Kullanmadığımdan dolayı Samsung'un ekranı kötü olmasına rağmen ona daha sıcak bakıyorum. Ama v9'un özellikleri cezbetmiyor değil. Yani arkadaşlar açıkçası 1 aydır karar veremedim ve artık çok sıkıldım lütfen bana yardım edin 🙏🙏

Teşekkürler.

Kanka IPad'i yapıştır tek handikapı 60 Hz ve kalem onu da paran olunca çözersin işlemci performansı olarak çok daha uzun süre idare edecektir Android alacaksanda ekran kalitesi ve giriş/orta seviye Exynos'tan dolayı FE serisinden uzak durmaya çalış.

İyi akşamlar,

Teşekkürler.

Honor pad V9 öneririm.
iPad hem ekrandan hem sağlamlıktan çok geri kalıyor. A16 işlemcisinden öneriliyor ama o bütçedekilerde daha yüksek FPSlerde oyun oynarsın.
Dilersen OLED istersen pad H10 var.

Hocam 15.5 tablet 3.5 da kalem desem etti 19k. Fiyat beni bırazcık zorluyor ama o fiyat bandında Tab S9 var diyorlar.

Yani biraz daha verirsen çok daha iyi seçenek olur Tab s9.

S9 ne kadar oldu bilmiyorum ancak S9 daha iyi olabilir, bütçem yetmez derseniz S10 FE yeterli olacaktır. Ablamın arkadaşında ya S9 FE+ ya da S10 FE vardı, çok sorun yaşamadığını söylüyordu. Bu yıl üniversiteye girdi kendisi.

S9 ne kadar oldu bilmiyorum ancak S9 daha iyi olabilir, bütçem yetmez derseniz S10 FE yeterli olacaktır. Ablamın arkadaşında ya S9 FE+ ya da S10 FE vardı, çok sorun yaşamadığını söylüyordu. Bu yıl üniversiteye girdi kendisi.

S9 iyidir 20k civarı olması lazım oyun tarafında S9 FE modeli üzecektir not almak için vs yeterli.