Ben iPad'ten yanayım, kalemi daha sonra alırsın sorun olmaz.

Honor'un yazılım desteği muamma, Samsung da 7 yıl güncellemeyi kaldıramaz şahsen.

Alternatif olarak söylendiği gibi Casper Pad H10 var, ondaki ekran o fiyat bandındaki hiçbir cihazda yok :).

20k bütçem olsa direkt alacağım aslında ama maksimum 15k hocam.

iPhone telefon yoksa iPad cidden mantıksız.
Ben ikisini de kullanıyorum, iPad de ekrana bastığımı hissetmiyorum, çünkü ekran aşağıda. 60 Hz IPS panelde piksel vs iyi olabilir ama video izlemede iyi değil. Çünkü en boy oranı çok fazla boşluk bırakıyor. Ayrıca çok hassas tablet. Kolay yamuluyor.
Ama hakkını verelim, o fiyata A16 çok iyi. Yine de bütün oyunlarda stabil 60 FPS alıyor :D

Ben iPad'ten yanayım, kalemi daha sonra alırsın sorun olmaz.

Honor'un yazılım desteği muamma, Samsung da 7 yıl güncellemeyi kaldıramaz şahsen.

Alternatif olarak söylendiği gibi Casper Pad H10 var, ondaki ekran o fiyat bandındaki hiçbir cihazda yok :).
Casper güncellemesi hakkında bilginiz var mı?

Casper güncellemesi hakkında bilginiz var mı?

Android 15 ile geliyor, Android 16'yı da alır çok büyük ihtimalle. Güvenlik güncellemeleri de 2 yıl sürer muhtemelen.

Ama ben bunlara takılmıyorum şahsen. Cihaz Stock Android ile geliyor ve uzun yıllar kullanılsa dahi yavaşlama gibi bir sorun olmayacak :).

Android 15 ile geliyor, Android 16'yı da alır çok büyük ihtimalle. Güvenlik güncellemeleri de 2 yıl sürer muhtemelen.

Ama ben bunlara takılmıyorum şahsen. Cihaz stock Android ile geliyor ve uzun yıllar kullanılsa dahi yavaşlama gibi bir sorun olmayacak :).

Stock Android ile gelmesinin iyi yanı yavaşlama olmuyor (bizzat kendi deneyimim) kötü yanı güncelleme ömrü kısa ve kendi not uygulamaları bulunmuyor.